Регион

Двама пешеходци и моторист в болница след катастрофи

Полиция, илюстрацияНеправоспособен димитровградчанин е бръснал пешеходка вчера сутринта, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Катастрофата е станала вчера малко преди 8 часа в на ул. „Девети май“ в Димитровград. 19-годишният водач се движел с несъобразена скорост с мотоциклет „Хонда“ без регистрационен номер и ударил пресичащата платното за движение 54-годишна пешеходка.

От удара са пострадали жената, която е с фрактура на лява ключица и младежът, който е с гръдна травма. Двамата са настанени в МБАЛ Димитровград без опасност за живота.

Несъобразена скорост е причината и за друга катастрофа, станал вчера в Свиленград на кръстовището между улиците „Иван Вазов“ и „Христо Шишманов“. 22-годишна водачка от новозагорското село Асеновец блъснала 78-годишен пешеходец. От удара той е фрактура на лява бедрена кост, контузия на главата и разкъсно-контузни рани на десния крак. Настанен е в МБАЛ Хасково без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button