Хасково

„Лайно и поет“ – тази вечер в театъра

Катерина Евро и Камен Балкански

Катерина Евро и Камен Балкански

Катерина Евро и Камен Балкански ще представят тази вечер в Хасково книгата на Андрей Слабаков „Разклати след употреба“. Поетично – музикалният спектакъл е с начален час 19:00, а мястото – ДКТ „Иван Димов“.

„Не четем всички стихотворения, Андрей Слабаков е избрал част от тях, но все пак представяме и някои, които на нас са ни любими“, обясни Катерина Евро. Сред тях е и творбата със звучното име „Лайно и поет“.

По думите й хората се смеят на тази поезия, но има и такива, които се стресират. „В тях обаче има дълбок смисъл. Те показват, че живеем в една пустинна яма, в която всичко е в лайна“, допълни актрисата. 

Книгата на Андрей Слабаков се продава в търговската мрежа. Цената й е 14 лева, тъй като по думите на автора била „от китайска хартия с копринена нишка“.

Поетично-музикалният спектакъл „Разклати след употреба“ е включен в програмата на литературните дни Южна пролет. Сутринта дебютантите в тазгодишния конкурс се срещнаха с младежи от града. По-късно им предстои и среща с журито. В програмата за днес са включени още изложба-живопис на Стайо Гарноев и Манол Панчовски и литературно четене на лауреати и приятели на „Южна пролет“ в КДК.

Image Срещата в Младежки център

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
смехурко
смехурко
14.04.2011 14:56 14:56

тоя демократичен преход роди и нарои маса говеда идиоти тиквеници и други нарекли себе си художествено творческа интелигенция -бездарие дрънкане на дивотии по театрите телевизиите голотии и наи различни порнографии -забравиха гладните начални на прехода когато театрите хванаха паяжина а на така наречените актьори задниците също паяжинясаха без ако защото нямаха какво да хапнат сега пак навириха носове защото се оформи пак хайлафа лъжлив разбира се

bee
bee
14.04.2011 19:12 19:12

Тоя интелектуален „смехурко“ се опитва да каже нещо,ама без точки и препинателни знаци и пр.не става!!!И стига вече сме отричали всичко.Лайна-лайна-има хора,които обичат да наричат любовта е*ане и в това няма нищо лошо.Не че е лошо да имаш нежна и поетична душа,но любовта,съгласете се,отдавна не е Шекспир,Яворов и сваляне на звезди…А пък и на когото е му харесва-ами да си спести 14те лева!!!

пенсонер
пенсонер
15.04.2011 8:44 8:44

тая евро къде ли не си заложи задника – при азис при тоя оня само и само да има пари -голяма артиска голям ум голям интелект ,всички си мислят че софия е българия че слави трифонов и сие са върха в мисленето и интелекта че мисия лондон и други пародии са за оскор награждават се с разни аскери и др простотии живеят в един техен фалшив свят станали са шутове на богаташите ето жизнения път на днешните артисти -нежните поетични души

Back to top button