Любопитно

Абитуриентите на Спортното училище сложиха финал на балния маратон в Хасково

Тази вечер е последният абитуриентски бал в Хасково.

В хотелски комплекс в парк „Кенана“ празнуват зрелостниците на Спортното училище „Стефан Караджа“. Абитуриентите се събраха на входа на парка, където ги чакаха роднини и приятели. Те пристигаха основно с лъскави автомобили.

След като се събраха зрелостниците отброиха няколко пъти до 12, направиха си фотосесии и се отправиха към ресторанта си, където ще е тържеството.

Бал

22 абитуриенти завършват Спортното училище. Някои от шампионите ще продължат със спорта като кандидатстват в НСА.

Дипломират се шампиони и медалисти по борба, лека атлетика, хандбал, бокс. Наскоро директорът Силвия Тенчева награди най-изявените: Анабела Павлова, Даниел Стоянов, София Сарандева, Емил Касимов, Димитър Зайчев, Меган Димчева, Патрисия Александрова, Ивелина Димитрова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Да ви върви по вода
Да ви върви по вода
26.05.2022 21:21 21:21

Тия девойчета големи дебелани ,никаква спортна форма.Тлъсти като коледни прасенца

Б.б
Б.б
27.05.2022 8:05 8:05

То хубаво, но защо не ги съберат с други училища, а ги оставили сами 20 човека. Доста глупаво според мен, въобще няма да разберат, че са баладжий.

Янко
Янко
27.05.2022 17:18 17:18

Тва едно време не бяха толкова дебели тея баладжийки, в тва спортно с ярма ли ги хранят баси добитъците. Учудващо тоя кюмюр меган не е най разплутата тука, явно е на диета

Анонимен
Анонимен
28.05.2022 2:36 2:36

Явно това е новото поколение мъжете да имат плочки, а жените да имат бирени коремчета.

Back to top button