Регион

Излязло на пътя куче причини катастрофа с пострадал край Узунджово

Излязло на пътя куче е причинило катастрофа пътя след село Узунджово в посока село Воден, съобщават от полицията.

Произшествието е станало на 27 май, когато 60-годишен е изпуснал кучето си на пътя, а 21-годишен с БМВ е загубил контрол и се е ударил в насип и дърво. Той е транспортиран за лечение в пловдивска клиника.

Същият ден е станала катастрофа и в харманлийското село Остър камък. 47-годишен водач от Харманли на Киа е загубил управлението и се е ударил в каменна ограда на частен дом. Настанен е в хасковската болница без опасност за живота.

Вчера пък е станала катастрофа на пътя край село Колец. 22-годишен от село Въгларово е управлявал Опел отнел е предимството на БМВ с 29-годишен водач от Минерални бани и е последвал сблъсък. Пострадали са возещите се в БМВ-то жени на 26 и 75 г. Те са прегледани и са освободени за домашно лечение.

През последните дни в региона са заловени трима пияни и един дрогиран шофьор, както и двама с нерегистрирани превозни средства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button