Хасково

Роси от Байландо на международен младежки обмен в Англия

Младежите10 младежи от Хасково, Димитровград и Свиленград се завърнаха от международен младежки обмен в Англия. Там заедно с връстници със слухово- говорни и зрителни проблеми от Чехия, Полша, Румъния, Унгария и Англия дискутираха  новата програма на Европейския съюз Европа 2020 и по-специално „Младежта в движение“, повишаваща възможностите за образование и работа на младите хора.

Българската група от Клуб ЮНЕСКО и Регионалното дружество на глухите, сред които беше Роси от Байландо, развълнува всички участници с танцовото си изкуство. Организаторите останаха впечатлени от английския език на някои от участниците и изявиха желание да ги приемат като доброволци по програма „Младежта в действие“. Освен разходката в украсения  за сватбата на принц Уилям и Кейт Лондон, нашите младежи са карали лодки, стреляли са с лък и пушка, катерили са се по изкуствена стена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button