Хасково

Четирима убиха 52-годишен заради заем

Полиция52-годишен мъж от любимешкото село Лозен е починал след зверски побой, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. В съботния следобед жертвата е била открита в дома си от свой съселянин, който подал сигнал в полицията. 

Пристигналата на място оперативна група и съдебен лекар са извършили оглед на местопроизшествието. Трупът е бил откаран за аутопсия при която е установено, че се касае за насилствена смърт вследствие на тежък побой.

Открити са множество травми по цялото тяло от удари с крака и юмруци. Жертвата е с 19 счупени ребра, аркади по очите, контузни рани по крайниците. Няколко часа по-късно виновниците са разкрити и задържани. Това са четирима млади мъже на 26, 28, 31 и 34 години от Лозен. След като изпила голямо количество алкохол в дома на единия, компанията свършила цигарите.

Тогава четиримата се сетили, че могат да поискат от  52-годишната жертва и тръгнали към дома му. Там обаче стопанинът си поискал дадените назаем 700 лева на 31-годишния си съселянин. Това била причината побоят да започне. След като  убили стопанина четиримата пияни мъже направили опит да заличат следите си – измили кръвта от жертвата, запалили дрехите, в които избърсали кървавите си ръце, и се прибрали. Няколко часа по-късно местните криминалисти ги задържали. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button