Любопитно

Малки художници от Хасково получиха отличия

Националният дворец на децата награди Кармен Узунова от Образователно-игрови център -Хасково за рисунката й, представена на националния конкурс „Детство мое – реално и вълшебно“. Победител в първа възрастова група е Виктория Делитонева от същия център.

Организатори на традиционния конкурс са Обединеният детски комплекс в Ловеч, местната община, министерството на образованието и Националният дворец на децата. Участници от цялата страна са изпратили 1180 рисунки. Церемонията по връчване на отличията се състоя вчера в художествената галерия „Проф. Теофан Сокеров“ в Ловеч.

Симона Кабадалиева от арт школа „Пастело“ – Хасково е с наградата Гран При от международния фестивал „Българска душа на Святата земя“. Това е седмо онлайн издание на конкурса в град Бат Ям, Израел. Сред другите наградени деца от Хасково са Гюлер Рафет, Никола Думанов, Анелия Иванова, Деница Радичева и Даяна Кабадалиева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button