Хасково

БАБХ: Яйцата в Хасково – безопасни

ЯйцаДосега няма открити нарушения при проверките на яйцата в търговската мрежа в Хасково и региона във връзка с Великден, съобщи за Haskovo.info изпълняващият длъжността директор на Агенцията по храните д-р Христо Вълчанов. През миналата седмица са извършили 26 проверки. Инспектирани са 16 магазина и ресторанта, 8 склада и две производствени предприятия. Актове са съставени в хасковски снекбар за лоша хигиена и в незаконен цех за производство на козунаци. 

280 кг. телешко месо и 580 кг. черен дроб са иззети и бракувани през миналата седмица след полицейска проверка в Харманли на хасковски автобус, пътувал за Турция, съобщи още д-р Вълчанов. Агенцията по храните е уведомена веднага от полицията. Месото се е намирало в багажното помещение и между седалките на автобуса. Днес то е извозено до екарисажа във Варна. Собственикът на месото обаче се намира в Турция. В момента той се издирва, за да му бъде връчен актът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button