Хасково

Изложба-базар събира пари за Мими

Благотворителната изложба- базарБлаготворителна изложба- базар под надслов „Великден за Мими“ бе организирана в ОДЗ №16 „Славейче“ в Хасково. Тя е част от инициативата „Хасково за Мими“.

11-годишната Мими Иванова страда от ювенилен хроничен артрит и епилепсия. Родителите й обаче не разполагат с необходимите средства за лечението й.  Малката е посещавала ОДЗ №16 до последния ден преди да се разболее, сподели пред родители и гости директорът на детската градина Ели Костова.

В изложбата- базар децата подредиха изработени от тях с помощта на учителите им великденски сувенири. Средствата от тях ще бъдат предоставени на семейството на Мими. „Надяваме се така да помогнем и скоро отново да я видим щастлива и усмихната„, каза Ели Костова. Децата представиха и кратка програма.  

С две свои изпълнения детската градина ще се включи и в големия благотворителен концерт „Хасково за Мими“, който ще се проведе на 28-ми април на площадка „Спартак“.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button