Хасково

Хасковските деца показаха, че „Хасково може!“

КонцертътНад 100 хасковски деца се включиха тази вечер във Великденския благотворителен концерт в помощ на деца с онкохематологични заболявания. Проявата, която премина под мотото „Хасково може!“, събра на едно място певци, танцьори и спортисти. 

Всеки, който поиска да даде искрица надежда на нуждаещите се, имаше възможност да го направи в специално поставените урни в зала „Дружба“.

„Ние знаем, че със събраните средства няма да променим света, но ще дадем възможност на тези деца да следват мечтите си„, бяха категорични организаторите – ученици от хасковската езикова гимназия. 

УрнитеСъбраните пари ще бъдат дарени на Националния център за работа с деца с онкохематологични заболявания, ще бъде закупена и апаратура, която ще бъде предоставена на онкоотделението към МБАЛ – Хасково.

„Най-важното за облика на един град са неговите жители, а духа на града – са неговите млади хора“, каза директорът на дирекция „Образование, култура, младежки дейности и спорт“  към община Хасково Анна Йорданова. Тя връчи плик от името на кмета Георги Иванов и по този начин подкрепи благотворителната инициатива.

За децата с онкохематологични заболявания пяха вокална група „Звездни момичета“, Десислава Христова, Венета Димитрова и Георгена Костова, танцуваха Мажоретен състав – Хасково, балетите „Рона“ и „Тангра“, танцов състав „Акцент“ и ансамбъл „Хасково“. Бийтбоксърът Кольо Братанов и възпитаниците на карате клуб „Торнадо“ също се включиха в каузата.

Десислава Христова Тангра
Акцент Кольо Братанов
Десислава Стамболова Ансамбъл Хасково
Торнадо Торнадо
Участниците Публиката

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mitko
mitko
20.04.2011 0:25 0:25

kak moje takova hubavo meropriqtie … da izlene Anna iordanova i da hvali kmeta i da povtarq po 100 pati za plika koito bil dal… sramota… tozi 4ovek uni6toji sporta i mladejda v haskovo a tq dam da mu pravi reklama….

ели
ели
20.04.2011 11:00 11:00

С най добри чувства към кмета но наистина рядко го виждаме на такива мероприятия. Дано на 30 годишния юбилей на то „Тангра“ да се появи лично и на предстоящият фестивал на камерния танц в края на месеца.Тези деца представят Хасково и България с големи успехи тези деца са нашето лице и заслужават ВАШЕТО ЛИЧНО присъствие и БЛАГОДАРНОСТИ за положения труд.

doc
doc
20.04.2011 15:57 15:57

Дано Дано, ама Надали :))) Кмета не го търсете по такива мероприятия 🙂 Виж за среща с Гоцето по може, ама тука някакъв си благотворителен концерт, ха смешка за него …

Организатор
Организатор
23.04.2011 19:18 19:18

Няма значение кой е присъствал и кой не , важен е приносът ! Евала на всеки , който се включи в нашата инициатива и в това число на кмета !!!

Back to top button