Хасково

Хасковска гимназия с приза за Предприемчиво училище на България

За втора поредна година хасковската Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ е с приза „Предприемчиво училище“ на България, похвали се директорът Деян Янев.

Наградите бяха обявени от заместник-министъра на образованието и науката Мариета Георгиева. Тя обобщи 20-годишната работа за развиване на предприемачески умения и финансова грамотност у ученици и студенти на „Джуниър Ачийвмънт“. По време на младежкия бизнес форум на организацията „Изгряващи звезди“ за 14-ти път бяха раздадени награди за предприемчиви училища, учители, професионални гимназии, ментори.

„Научихме децата си да бъдат смели, да мислят, да не се притесняват да представят себе си, да имат самочувствие, че могат, да вярват, че са сред най-добрите, да мечтаят, че могат да променят света“, заяви Мариета Георгиева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button