Хасково

Преброителите все още не са си получили парите за преброяването

Преброител, архивМесец и половина след края на преброяването на населението и жилищния фонд в България 1 600-те преброители и контрольори от хасковска област не са получили стотинка за труда си, алармираха потърпевши Haskovo.info.

Началникът на Териториалното статистическо бюро Наско Нанев обясни, че днес е последният срок, в който НСИ е трябвало да преведе парите. Той увери, че това е направено в късния следобед вчера. Сега обаче предстои банката да разпредели по индивидуални сметки сумите на преброители и контрольори и да започне разплащането. Кога ще стане това зависи от финансовата институция.

Наско Нанев допълни още, че хонорарите сметки и служебните бележки за доходите преброителите и контрольорите могат да получат в Общинските преброителни комисии. За Хасково мястото е Териториалното статистическо бюро.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
sadfasdf
sadfasdf
20.04.2011 13:14 13:14

Kva e taq skapana balgariq vinagi vinagi vinagi boklucite ti bavqt zaplatata.

Анонимен
Анонимен
20.04.2011 18:05 18:05

ei tva stana mediina zvezda

gost
gost
21.04.2011 13:04 13:04

вече плащат в банка ДСК

Back to top button