Хасково

За 30-годишния юбилей „Тангра“ изправи публиката на крака

ImageС тържествен концерт – спектакъл балет „Тангра“ отпразнува 30-тия си рожден ден. Пред зрителите, които препълниха голямата зала на читалище „Заря“, танцьорите се превъплътиха в красиви и страшни образи. Възпитаниците на Дорина Инджова демонстрираха технични изпълнения. 

За 30 години стотици деца са израснали с танца в „Тангра“ с много репетиции, сълзи, болки и пак репетиции. Наградата за тях е изявата на сцената и израстването – намирането на себе си в танца, смятат организаторите на тържеството.

Image Със свои изпълнения бивши възпитаници на „Тангра“ отправиха своя поздрав към празнуващите.

Това бяха десетокласникът Александър Марков, който учи в Националното училище за танцово изкуство, Христина Пилева, която абсолвент в Нов български университет и солистът на класическия балет на италианския град Виченца Николай Илиев.

Поздрав към „Тангра“ имаше и ветераните Тихомир Митев и Есил Дюран. Те подариха на танцьорите торта и изпълнение на Happy Birthday, на което публиката стана на крака.

Image Image
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button