Хасково

Ученици събраха помощи за семейството без дом в Брягово

Благотворителната акция, Снимка Георги ДаскаловУченици и учители от хасковското СОУ „Васил Левски“ събраха цял камион помощи за семейството от село Брягово, което остана без дом след пожар. Те се трогнали от историята, която Haskovo.info показа в началото на миналата седмица.

Чувалите с дрехи, учебни пособия, предмети от бита и храна днес бяха доставени в двора на някогашното селско училище, където семейство Димитрови бе подслонено. Бабата, дядото и трите внучета вече 10 дни живеят в стая в закритото преди години школо.

Най-доволни бяха децата, които сега рядко се прибират в „дома“ си, тъй като тъгуват по изгорялата къща и им липсва домашният уют.

Вижте продължението на тъжната история във видео репортажа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасково
хасково
21.04.2011 20:44 20:44

браво на децата, това е показ за родолюбието на българина,БРАВО.А ,герб къде са?Станишев нямаше да ги остави хората без дом.

Анонимен
Анонимен
22.04.2011 23:09 23:09

БРАВО НА ДЕЦАТА, ДЕЛОТО ИМ ТРЯБВА ДА ПОСЛУЖИ ЗА ПРИМЕР НА ВСИЧКИ НАС, А ГЕРБ ГИ ТЪРСЕТЕ САМО АКО СТАВА ВЪПРОС ЗА ЛАПАНИЦА И ДАЛАВЕРА.

Анонимен
Анонимен
23.04.2011 12:02 12:02

ДРАГИ КОМУНИСТИ И КОМСОМОЛЦИ,НЕ СЕ КАРАЙТЕ ПОМЕЖДУ СИ,А НАЙ-ДОБРЕ СЕ ОТТЕГЛЕТЕ НА ВЕЧНА ПОЧИВКА И НЕ СЕ НАДПРЕВАРВАЙТЕ КОЙ Е ПО ПО НАЙ ГОЛЯМ БОКЛУК,ЗАЩОТО ЗАРАДИ ВАС БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАТРИВА.ВДИГАЙТЕ СИ ЧУКАЛАТА КЪМ АМЕРИКА И РУСИЯ ОТКЪДЕТО Е ДОШЛА МРЪСНАТА ВИ ЕВРЕЙСКА ИДЕОЛОГИЯ ОТ КОЯТО СТРАДАМЕ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА…

Back to top button