Хасково

Задържаният с 22 пакета канабис хасковлия е осъждан над 20 пъти, обещали му 500 лева

Задържаният с 22 пакета канабис на граничния пункт „Капитан Андреево“ хасковлия има над 20 осъждания досега. Това стана ясно на днешното съдебно заседание, на което прокуратурата поиска 50-годишният Димо Деянов да остане за постоянно в ареста.

Както Haskovo.info писа, Деянов беше задържан на пункта на 3 юни на път за Турция. В резервната гума на БМВ-то, което той карал с отнета шофьорска книжка, бяха открити пакетите с 5.610 кг. канабис на стойност 22 440 лв.

Деянов е направил самопризнания и е разказал, че трябвало да получи 500 лева за контрабандата на дрогата в южната ни съседка. Според разследващите обаче обещаната сума вероятно е доста по-висока. Хасковлията е отказал да даде обяснение за изпращача и получателя на канабиса.

По искане на прокуратурата съдът го остави в ареста, където ще чака същинското дело срещу себе си. Обвинението предвижда от 10 до 20 години затвор.

В богатото си съдебно минало Деянов е осъждан за грабежи, измами, включително изнасилване на хасковлийка през 2016 г. Излязъл е от затвора през юли 2020 г.

Намериха 22 пакета с марихуана в резервната гума на кола

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button