Регион

Тридневен траур в община Симеоновград

СвещТридневен траур е обявен в община Симеоновград, съобщи кметът Милена Рангелова. По-черен Великден в историята на града е нямало, бе категорична тя.

Haskovo.info припомня, че 6-ма младежи между 17 и 19 години загинаха при пътен инцидент снощи минути преди полунощ на улица „Съединение“ в Симеоновград.  

Трифон Йорданов от София, Красимир Марков от Стара Загора и местните Яница Бойчева,  Мелин Зеид, Евгени Грозев и Гошо Пенчев са вървели към църквата, когато са били прегазени от Опел Вектра, шофиран с несъобразена скорост от 23-годишния Даниел Георгиев.

Състоянието на водача е критично. Той е настанен в пловдивската болница с опасност за живота. Има фрактура на черепа и лявата подбедрица. Даниел е взел шофьорска книжка само преди 3 месеца. Пробите са показали наличие на алкохол в кръвта му над 1 промил. Според свидетели 23-годишният симеоновградчанин е карал с над 150 километра в час.

Вижте видео репортаж за трагедията

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button