Регион

Пробата за наркотици на шофьора от Симеоновград е отрицателна

Симеоновград е в траур, Снимка Янко НайденовПробата за наркотици на шофьора, погубил шестима младежи в Симеоновград, е отрицателна, съобщиха от полицията. Въпреки съмненията тестът не е показал наличие на никакви наркотици.

Версията за организирани автомобилни състезания на улицата, където стана трагедията, е отхвърлена, коментира още началникът на полицейския участък в града Цонка Малева.

Вторият ден от Великден в Симеоновград е и ден на траур. Днес предстоят четири погребения. Семействата на Яница, Красимир, Евгени и Гошо ще изпратят децата си. Мелин бе погребана вчера, а тялото на Трифон е откарано в София, където живеят родителите му.

Трагедията стана минути преди Възкресение. Пиян шофьор помете с автомобил 8 младежи, които излезли, за да отидат на църква. Шест от тях починаха. Двама са в болницата в Харманли. 23-годишният водач е в кома в болница в Пловдив. Вчера полицията задържа негов братовчед, който му е предоставил автомобила на баща си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Widenowa
Widenowa
25.04.2011 9:09 9:09

Автомобилна инспекция Пловдив да извърши проверка как този младеж си е взел книжката.
Остават съмнения за голяма корупция в ДАИ Хасково.
Журналисти и общественост е нужно да се обединят в борбата за пресичане на уродливите практики в Автомобилната инспекция Хасково

Гост
Гост
25.04.2011 14:10 14:10

Напълно съм съгласна с Widenowa 🙂 .

366373
366373
25.04.2011 15:39 15:39

Maiko mila strashna rabota tezi hora mladi oshte si otidaha gorkite deca da po4ivat v mir spokoino

учителка
учителка
25.04.2011 20:26 20:26

За 16-17 годишните младежи и техните родители най-важно е, преди да завършат, да вземат книжка за шофьор-казвам го от опит. Много пъти съм говорила по тази тема-за младежите това събитие стои на първо място. УВИ! И ЗА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ! Жалко, много жалко за тези хубави български деца!!! Не ни трябва война! Ние сами си я създаваме. Дано повече младежи се поучат от горчивия опит. ПОЧИВАЙТЕ В МИР, МИЛИ МЛАДИ ХОРА!

Анонимен
Анонимен
25.04.2011 20:56 20:56

С камери и без камери корупцията при шофьорските к*рсове и изпити в ХАСКОВО е №1 в БЪЛГРИЯ . Слаб кнтрол от страна на ДАИ и НАП към школите които обучават шофьори.

Back to top button