Регион

Съдебният лекар: 78-годишната Милка Стефанова е била убита

Руси Ахмедов пред къщата

Руси Ахмедов пред къщата

78-годишната Милка Стефанова от хасковското село Корен е починала в неделя вечерта. Тя е открита от съседката й Румяна Джамбазова вчера следобед в дома й. Както Haskovo.info вече съобщи възрастната жена е имала травми по лицето и главата.

Всяка сутрин съседката Румяна разменяла по някоя дума с починалата, когато водела телетата на паша. В понеделник обаче не я видяла, притеснила се и отишла у тях. В антрето на къщата се натъкнала на локва кръв. Влязла в стаята и открила старицата мъртва в леглото, завита с одеяла. 

„Лицето й било обезобразено, очите й направо изтекли“, разказа дъщерята на починалата Христина Ангелова, която се позова на разказ на съседи, които са видели трупа.

Христина Ангелова

Христина Ангелова

Милка Стефанова била вдовица от 20 години. Живеела сама в къщата. Нямала дългове, нито спорове с хората. Има пет дъщери и двама сина. Единият от тях – Руси Ахмедов работел в Гърция. Тази сутрин и той бе в селото. Двамата с брат си Юрий Ангелов обясниха, че старицата е имала високо кръвно. Предполагат, че може да е паднала и да се е ударила.

Надяват се да не е била убита и да не се е мъчила преди да издъхне.

Според аутопсията обаче става въпрос за насилствена смърт. Съдебният патоанатом е потвърдил пред разследващите, че жената има счупени ребра, кръвонасядания по лицето и следи от блудство.  В РУП-Хасково е сформирана оперативна група по установяване,  разкриване и документиране на престъплението, по което е образувано досъдебно производство.

Водят роднините на разпит Роднините чакат в двора на кметството

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
onzi
onzi
03.05.2011 16:39 16:39

za6to sa priklili sledite kato ebila prebita zapitai te se predi da obvinqvate 4oveka nqma nikakvi uliki sre6to nego

Back to top button