Хасково

Общината в Симеоновград дава 11 000 на семействата

Сесията11 000 лева от бюджета на община Симеоновград ще бъдат отпуснати във връзка с трагедията в града, реши днес на извънредна сесия местният общински съвет. 

По 1 000 лева ще получат семействата на 6-те жертви на зловещата катастрофа. Родителите на двете ранени деца ще получат по 500 лева. Останалите 4 000 лева ще отидат за покриване на разходите по погребенията

Междувременно днес от болницата в Харманли бе изписано най-леко пострадалото момче Милен. Мария – Луиза обаче остава в лечебното заведение. Тя е със счупен таз, счупени ребра и претърпя белодробна операция.

Мястото на катастрофатаЛекарите са категорични, че състоянието на момичето вече е стабилно и няма опасност за живота й. Тя обаче все още не знае подробности за трагедията, която се случи минути преди Възкресение.

Само ме пита за приятелите си, как са, къде са, сподели днес през сълзи майката на оцелялото момиче. 

23-годишният шофьор Данаил Георгиев е все още в кома и утре му предстои операция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
26.04.2011 21:59 21:59

не оправдавам водача-убиец но все си мисля че голяяма вина за случилото се е лошия път…… срамота е…. а и самата община си го знаят……те затова и дават пари……..гузност……колкото и бързо да кара оня папагал ако не са били дупките нямало да изхвъчи от пътя…..

Ди
Ди
26.04.2011 22:33 22:33

Не му е виновен пътя, а скоростта. Ако си беше карал с 40км/ч едва ли щеше да погуби толкова хора. Даже и да катастрофира, заради дупките, нямаше да е такава трагедия.

Back to top button