Хасково

Пускат от ареста братовчеда, дал колата- убиец в Симеоновград

Мястото на инцидентаБратовчедът на шофьора от Симеоновград, който бе задържан заради това, че е дал колата си, ще бъде освободен от ареста днес. Живко Желев бе обвинен, че е предоставил автомобил на пиян шофьор, с който е причинена смъртта на шестимата младежи в нощта срещу Великден.

Смятаме, че Желев няма да се укрие и да извърши друго престъпление след публичния натиск – това е мотивът на прокурора Павел Жеков да не поиска от съда мярка задържане под стража. Обвинението срещу 18-годишното момче предвижда наказание между 5 и 15 години. Той обаче може да бъде осъден и на по-малко, дори и условно, ако признае вината си.

Алкохолната проба на Живко е показала, че той е бил по-малко пиян от Данаил Георгиев, който е управлявал автомобила, причинал жестоката катастрофа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button