Хасково

Представят нови възможности за образование в училищата

УченициСеминар с училищни директори и учители се провежда в Дома на учителя. Представен бе проектът „План за действие за информационните и комуникационни технологии – подкрепа на ученето през целия живот“ с бенефициент просветното министерство и координатор Сдружение „Център за творческо обучение“.

Участниците в семинара се запознаха с досегашните постижения и тенденциите за навлизане на ИКТ като фактор за реформиране на образователната система и повишаване ефективността на ученето, с визията на организаторите за класната стая на бъдещето, така че  българските ученици да се превърнат в конкурентни граждани на бъдещото общество, базирано на знанието.

Голямата цел на проекта е да се изработи План за действие за интегрирано използване на ИКТ в подкрепа на реализацията на Националната стратегия за учене през целия живот.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
баязид
баязид
28.04.2011 16:26 16:26

боже мой пак изцепки и дивотии ––сега учениците са толкова лениви и мързеливи че не усещат на училище ли ходят или на дискотека––след завършване на училище 80 процента от ученичките са за телевизия к*рвета пайнер а момчетата за крадци и нехранимайковци

Back to top button