Хасково

НДСВ иска стабилизиране на икономиката

Христина ХристоваПредседателят на НДСВ Христина Христова и нейният заместник Любомир Дацов се срещнаха тази вечер с представители на местния бизнес и граждани. Обсъдени  бяха предложенията на НДСВ за новото икономическо и обществено развитие на България през следващия управленски цикъл. С тази дискусия партията стартира поредната си кампания „Икономиката – сега накъде?“.

Постигнатото по време на управлението на НДСВ ни дава самочувствието да предложим стабилизиране на икономиката, овладяване на цените и инфлацията, повишаване събираемостта на приходите в бюджета, казват в партията.

В навечерието на изборите за местна власт НДСВ се обявяват за силни и самостоятелни кметове и общински съвети, децентрализирани и делегирани бюджети, редовно изплащане на държавните задължения към общини и фирми.

Източник за изчистване на междуфирмената задлъжнялост трябва да бъде държавата, което ще доведе до „отпушване“ на целия стопански цикъл, нормално изплащане на трудовите възнаграждения и внасяне на осигуровките, до излизане от кризата, заяви Христина Христова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
блохин
блохин
29.04.2011 8:24 8:24

те ти царица христина ,какво е това ндсв и съществували още имали още бунаци които да се кланят на така наречащия се цар симеон двулики –гражданина симеон сакскобургГорски–цар симеон дървения

Back to top button