Хасково

17 000 хиляди лева събра „Хасково за Мими“

Концертът17 000 лв. са събрани до тази вечер за лечението на Мими. 12 000 от тях са постъпили по сметката на болното момиче, а останалите са от продажба на билети за големия благотворителен концерт „Хасково за Мими“, съобщи водещият на шоуто Камен Воденичаров

Спортна площадка „Спартак“ едва побра всички зрители, дошли на благотворителната проява. В началото на концерта водещият разказа за заболяването на 11- годишната Мими.

На 3-годишна възраст на момиченцето е поставена диагноза ювенилен хроничен артрит. През годините заболяването се е усложнило. Нова надежда за семейството е дадена от израелска клиника, но за целта са нужни средства, с които родителите не разполагат.

Камен ВоденичаровКамен Воденичаров отправи благодарности към всички помогнали за осъществяването на концерта. Благотворителната проява започна с химна на Хасково, изпълнен от Деси Христова и Теодор Стоянов.

Два танца представиха децата от ОДЗ №16 „Славейче“, което е посещавала Мими, докато състоянието й го е позволявало. Сега там е и сестричката й.

На сцената на площадка „Спартак“ благотворително за момиченцето танцуваха хасковските ансамбли „Южняче“, „Хасково“, „Китна Тракия“, „Славяни“, балет „Фрида“, както и деца от денс формация „Тангра“.

СлавянаПевците Николай Славеев и Росица Пейчева заедно с танцова формация „Славяни“ вдигнаха хасковлии на голямо хоро. В концерта се включи групата „Нешънъл арт“.

Ръководителката им Нешка Робева благодари на всички присъстващи, че са се събрали за спасението на една малка душа. Свои изпълнения съвместно с „Жоро Матев бенд“ представи и водещият Камен Воденичаров.

Зрителите чуха и изпълнение на вокална формация „Славяна“. На финала на концерта пред хасковската публика пяха фолк звездите Емилия и Гергана.

Южняци Фрида
Нешънъл арт Нешънъл арт
Жоро Матев бенд Николай Славеев и Росица Пейчева
Гергана Емилия

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
глухаря
глухаря
29.04.2011 8:28 8:28

от всяко нещо правим далавера

Back to top button