Хасково

„Отсвириха“ германски инвеститор, кметът и част от съветниците си тръгнаха

Георги Иванов13 съветници от „Хасково – настояще и бъдеще“, ЕПОС и независими заедно с кмета на Хасково Георги Иванов напуснаха днешното заседание на Общинския съвет. Причината – неприемането на докладна записка, внесена от градоначалника по повод продажбата на 2 имота – частна общинска собственост. 

„Единият от тях е за земя от 54 дка, намираща се зад Химмаш. Има проявен интерес от инвеститор от Германия, който иска да строи завод за производство на части за хладилници. Намерението му е да разкрие 120 работни места„, обоснова предложението си кмета. Въпреки това съветниците гласуваха против. Преди това те приеха и предложението на председателя на групата на ГЕРБ Антон Иванов да отпаднат 16 точки от дневния ред, повечето от които внесени от кмета Георги Иванов. Той определи случващото се в залата като геноцид срещу община Хасково. 

Ирена УзуноваТова вероятно е някакво решение, което не е политическо. Това е политика на местни кадри, които се припознават в ГЕРБ, а са бивши комунисти“, коментира Георги Иванов. Този удар е срещу мен преди всичко. Целта е да се откажа от това, което съм правил през годините, тъй като не успяха да намерят законен вариант да ме отстранят от власт„, допълни още градоначалникът. Той обясни, че не вижда смисъл да остава в залата и напусна заседанието на Общинския съвет, последван от 13 местни парламентаристи.

Общинският съветник от ГЕРБ Ирена Узунова обоснова отрицателния си вот с това, че градоначалникът предлага решение на база на старата Наредба за общинската собственост, без да се съобрази с новоприетата. Тя обаче се обжалва в съда и не е влязла в сила, коментираха съветници.

Въпреки това Узунова беше категорична, че с това решение е спечелила законността в община Хасково. На свой ред кметът заяви, че ще изпрати поименния вот на Бойко Борисов, за да може той да види кой как е гласувал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

31 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ганецки
ганецки
29.04.2011 13:48 13:48

имам чувството че тия идиоти наречени парламентеристи не са с повече мозък от децата от която и да е детска градина –абе говеда избрани сте да решаватевъпросите за благото на града а не собствените такива

nuha 511
nuha 511
30.04.2011 11:20 11:20

TOZI LI E NACHINA DRAGI PARLAMENTARISTI DA RABOTITE ZA BLAGU NARODU NALI VOTA ZA KMETA BEHE POVEIHE OT UBEDITELEN NA IZBORITE S KAKVO PRABO VIE PRENEBREGVATE MNENIETO NA VAHITE RABOTODATELI TIAHNO VELICHESTVO IZBIRATELITE

Анонимен
Анонимен
30.04.2011 15:54 15:54

ТИ ДЕТО СИ ЗАБРАВЯШ И СЕ ОРЕВАВАШ,ЧЕ БИЛ ГРУБ СЕЛЯНИН КМЕТА,НЕ ЧУВСТВАШ ЛИ ЧЕ СИ ОТ ЛЕВИЯ БРЯГ???
ЩЕ ТИ ИЗПРАТИМ НАШ ЧОВЕК ДА ТИ ОПУШИ ПРОБОЙНИТЕ. НА КМЕТА НЕ СЕ НАДЯВАЙ,ТОЙ СИ ПАДА САМО ПО ХУБАВИ ЖЕНИ!!!

АЗ,
АЗ,
30.04.2011 22:19 22:19

И ТАКААА, ДРУГАРИТЕ ГЕРБО-КОМУНИСТИ-ИБРИКЧИИ ПРЕЕ*АХА 120 РАБОТНИ МЕСТА С МИНИМУМ 500-600ЛВ ЗАПЛАТИ. И ТЕЗИ ДОЛНИ НЕЩАСТНИ ПЕДАЛИ С ГОЛЕМИ КОМПЛЕКСИ И МАЛКИ ПИШКИ СЕ ПЪЧАТ ЧЕ СЕ БОРЕЛИ И ВЕЧЕ СА ПРЕБОРИЛИ КРИЗАТА. И ЕТО УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА/НЕ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ/, ТЕЗИ ПОМИЯРИ, ГЕРБО-КОМУНЯГИТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН, КАТО ОТКАЗВАТ ДА ДОПУСНАТ НОВИ РАБОТНИ МЕСТА, ТАКА СЕ БОРЯТ С КРИЗАТА. КАТО ПРЕЕ*АВАТ ХАСКОВЛИИ С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ПОВЕЧЕ И ПО-ДОБРЕ ЗАПЛАТЕНИ РАБОТНИ МЕСТА. НЕКА ВСИЧКИ СЕ ЗАМИСЛЯТ КАКВИ БОКЛУЦИ СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТТА И ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
30.04.2011 22:48 22:48

МИЛЕНО, СКРИЙ Е ВЕЧЕ, ЧЕ ВЪВ ВСЕКИ КОМЕНТАР СИ ЛИЧИ ТВОЯ МАЗЕН ЕЗИК. ИДИ И ПРАВИ СВИРКИ НА ШЕФА СИ ЗАЕДНО С ПЕТЯ ШЕФКАТА ТИ! ВЗЕМИ И НУРШЕН ПЪК МОЖЕ И СНЕЖАНА СТОЙНОВА – ТЯ ИМА БАЯ СЛАНИНКА.

TISH
TISH
02.05.2011 8:27 8:27

Уважаеми гражданино, любител на пая – не мисля че за нас остава парче от пая, а само чая :))) Пая отдавна е изяден в нашата община. Така че ако си мислиш, че ще остане нещо се заблуждаваш тоооотално. ОСТАНАХА САМО ДЪЛГОВЕ ЗА ОБЩИНАТА. Няколко мандата ял, пил – сега някой друг да плаща сметката, НЯМА ДА СТАНЕ :))) Идва времето, когато ще се променят нещата към по-добро, СПЕТЕ СПОКОЙНО! И гледайте по-глобално на нещата, а не от Хасково до края на Хасково :)))

крум
крум
02.05.2011 9:18 9:18

ГЕБРЕРИТЕ ТОЛКОВА СИ МОГАТ ,НАМА КАКВО ДА ОЧЕКВЕМЕ ОТ СТАРШИНИ С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ. КОГАТО НЯМАТ АРГУМЕНТИ В СПОРА ПЛЮЯТ И ПРАВАТ НАПУК БЕЗ ДА ИМ ДРЕМЕ ЗА ХАСКОВО И ХАСКОВЛИЙ.
САМО ДА ВМЕТНА ЧЕ СПОРЕД ОФИЦИАЛНАТА СТАТИСТИКА БЕЗРАБОТИЦАТА В СТРАНАТА( управлавана от герб) ЗА ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА СЕ Е УВЕЛИЧИЛА С 110 000 ДУШИ ,Е ТВА Е ОТ ВИСОКАТА ИМ КОМПЕТЕНЦИЯ НА ЧЕНГЕТАТА.
ТОВА ЧЕ ПЛАТЕНИТЕ ИМ ЛИЗАЧЕ НЕПРЕСТАННО ПЛЮЯТ В САЙТОВАТЕ , И ЧЕ ТЕЛЕВИЗИЯТА НА ЗЛАТЮ МАРЧЕВ(той изтрезнява ли въобще???????) ПРЕДАВА ИЗБИРАТЕЛНО ПОКАЗВА САМО КОЛКО ГИ Е СТРАХ.
СЕГА ЗА МОРАЛА , СЪЩИТЕ НЕЯ ДЕТО РЕВАТ СИ НАПРАВИХА ЛЮБОВНИЦИТЕ ДЕПУТАТИ И ТИЛИВИЗИОННИ ВОДЕЩИ АМА ТОВА НЕ СЕ ВИЖДА.МАЙНАТА ИМ.
НА ЕСЕН ЩЕ СЕ БРОЯТ ПИЛЦИТЕ, И КОЛКОТО НАБЛИЖАВА БРОЕНЕТО ТОЛКОВА ПО-ЗЛОБНИ ЩЕ СА ПЛЮВАЧИТЕ.

крум
крум
02.05.2011 9:21 9:21

АБЕ ТАЯ УЗИНОВА КВО ОБЩО ИМА С УЗУНОВ ДЕТО НА МИНАЛИТЕ ИЗБОРИ КУПУВАШЕ ЦИГАНИТЕ С ПИЛЕТА КАТО КАНДИДАТ КМЕТ????

крум
крум
02.05.2011 9:23 9:23

КОЛКОТО ДО ТОВА КОЙ Е СЕНЯНИН ,Я СИ СПОМНЕТЕ ТИЯ ДЕТО ПЛЮЕТЕ КЪДЕ ХОДИТЕ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ХА ХА ХА ХА ВЧЕРА СЛЕНАХТЕ ОТ ТУХЛИЧКИТЕ И СЕДНАХТЕ НА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ И СИ ПОМИСЛЕХТЕ ЧЕ СТЕ ГРАЖДАНИ.МАРШ НА СЕЛО

Анонимен
Анонимен
02.05.2011 21:17 21:17

ПО КАКВО СИ ПРИЛИЧАТ КОМУНИСТИТЕ И ПРАСЕТА ??????
ПО ВЪНШНИЯ ВИД,ЩЕ КАЖАТ МНОЗИНА….
ТАКА Е,НО ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ ЕДНАКВИЯ НАЧИН НА МИСЛЕНЕ И НА ДВАТА ЖИВОТИНСКИ ВИДА.И ПРАСЕТА ЦЯЛ ДЕН НИЩО НЕ ПРАВЯТ И ЯДАТ,КАТО ЗА ПОСЛЕДНО И КОМУНИСТИТЕ ЦЯЛ ДЕН НИЩО ДРУГО НЕ ПРАВЯТ,ОСВЕН ДА СЕ УГОЯВАТ ЗА НАША СМЕТКА ОТ ПРЕДИШНИ КРАЖБИ,А ОСВЕН ТОВА НЕ СПИРАТ ДА МИСЛЯТ ЗА БЪДЕЩИ ОГРОМНИ УГОЩЕНИЯ,КАТО ЗАГРАБЯТ ВСЯ ВЛАСТ.
ТОВА ДАЛИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ ЗАВИСИ В ГОЛЯМА СТЕПЕН ОТ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ,А НЕ ОТ ПОМИЯРИТЕ И ПОДМАЗВАЧИТЕ НА ВЛАСТА.ТЕ ТИЯ ПОСЛЕДНИТЕ,ЗАЕДНО С ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИТЕ СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ ПОСЛЕДНИТЕ 22 ГОДИНИ.КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ В СЛУЧАЯ???ИЗПИШЕТЕ НА ГУГЪЛ-БНРП,ТАМ ИМА ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ЛИДЕРА-Д-Р ИВАН ГЕОРГИЕВ,КОЯТО ПОСТОЯННО СЕ УДРЯ ОТ ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ,НО СЕ ПИШЕ НА НОВО И ВСЕ ПАК ИМА КАКВО ДА СЕ НАУЧИ,ЗА НАШИТЕ БЕДИ И НЕЩАСТИЯ.

TISH
TISH
03.05.2011 8:35 8:35

Едно не мога да асимилирам на еснафското и закостеняло мислене на „уникалните участници“ в дискусията – Вие наистина ли сте смески между прасе и мотика? Вие наистина ли ползвате в речника си само 20 думи? Вие наистина ли сте над 20 години? Вие наистина ли вярвате в празните приказки за „ГЕРМАНСКИЯ ИНВЕСТИТОР“ за които нищо друго не се каза освен, че е ГЕРМАНСКИ и ИНВЕСТИТОР? Защо кмета не даде по-подробна информация на общинските съветници какъв АДЖЕ*А е тоя инвеститор? ПРАХ В ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ нищо друго!

Анонимен
Анонимен
03.05.2011 20:54 20:54

СМЕШНИКО!!!!!!!!!!!!!БИХ КАЗАЛ И МРЪСНО КОМУНИСЧЕ!!!
ТОЯ ИНВЕСТИТОР ДОЙДЕ В ХАСКОВО ПО ПОКАНА НА БНРП.ЕСТЕСТВЕНО КМЕТА,КАТО ДОМАКИН ЩЕ ГО ПРЕДСТАВИ В ОБЩИНСКИ СЪВЕТ.НО ЗА ГРАЖДАНИТЕ,КОИТО РАЗЧИТАТ В БЪДЕЩЕ НА ТАКЪВ ТИП ИНВЕСТИТОРИ,А ИМЕННО ОТ ГЕРМАНИЯ ЩЕ КАЖА,ЧЕ ПАРТИЯ БНРП-ХАСКОВО Е ДАЛА В ГЕРМАНСКАТА ВЪНШНОТЪРГОВСКА ПАЛАТА СЕДЕМ ПРОЕКТА ЗА ГРАД ХАСКОВО . ГЕОРГИ МАЙОРОВ И НЕГОВАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЩЕ РАБОТЯТ БЕЗОТКАЗНО В ПОСОКАТА НЕМСКИ ИНВЕСТИТОРИ ЗА ХАСКОВО.В ХАСКОВО БНРП Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ,КОЯТО РАБОТИ ЗА НАРОДА И ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ.ВСИЧКАТА ОСТАНАЛА ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНА ИЗМЕТ Е ЮДЕЙО-МАСОНСКА И РАБОТИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ЕВРЕЙСКИЯ ПЛАН ЗА РАЗОРЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ-РАН И ЪТ.ОТНОСНО ПРАХЪ В ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ,ТО ТОЙ Е В ПЪЛНА СИЛА ОТ СТРАНА НА ГОЛЯМАТА ЕВРЕЙСКА РАЗБОЙНИЧЕСКА БАНДА-ГЕРБ,КЪМ КОЯТО ПРИНАДЛЕЖИШ И ТИ !!!!!!

lele
lele
05.05.2011 2:54 2:54

ireno, koga li 6te te sre6na na patq, da ti biq az 2 6amara.

Просто един от Хасково
Просто един от Хасково
09.05.2011 16:28 16:28

Много ми е интересно дали немски инвеститор или поредната далавера на кмета!
Какво стоите зад него?Той се държи като феодал вие го подкрепяте.
Толкова години спира реялната конк*ренция в града че неможе да се трае вече,вижте колко големи вериги магазини има и вижте един Димитровград и си помислете защо е така?
Ами какво стана с газификацията?пак ли му пречи някой?Аз помня че Хасково беше един от първите градове с прекарани централни тръби за газ,по цялата дължина на канала (наречо река) има тръби.
Ами тази синя зона?целият град синя зона а на всичко от горе и незаконна в момента.
Ами данаците,имате ли на идея че тук плаща ме едни от най високите данаци в Бг?
А невиждам стандартът да е толкова висок.
Стига с този феодал,нека някой го постави на място.

Анонимен
Анонимен
30.04.2011 10:22 10:22

И забравих не е само груб селянин, но и лъже много.

Анонимен
Анонимен
30.04.2011 10:21 10:21

Ако искаме хасково да се развива напред, трябва да изчистим властта от такива селски екземляри като Узунджовеца Гошо. Започна да става банален със този селски език – „освирва“.
Хасково не заслужава такива селяни повече да я управляват.

Анонимен
Анонимен
30.04.2011 10:08 10:08

Имало германски инвеститор дето щял да строи завод за части за хладилници?
Да бе да.
Имаше и друг германски инвеститор БИЛЛА.
Кво стана с него?
Сигурно е имало и други като БИЛЛА само че за тях дори и не сме и чули.

IRINKA
IRINKA
29.04.2011 14:07 14:07

ISKAM DA ME ZAPLODI KMETA AMA NE ME HARESVA SHTOTO SIM STARA

hh
hh
29.04.2011 14:26 14:26

Tezi selqni ot koga po4naha da izkazvat mneniq, Uzunova mar6 na balkana v rodopite, 4e tuka mnogo stanahte ot tam 😉

Анонимен
Анонимен
29.04.2011 14:41 14:41

Много бързо да пристига бялата баничарка с червен кръст отгоре и да си прибират изтървания техен пациент. Ама да носят и от ония дрехи с дълги ръкави, връзващи се на гърба, че е склонен към буйстване. И от там направо в Болярово за освидетелстване, щото чух че пак щял да се кандидатира за кмет.

haskovliya
haskovliya
29.04.2011 15:02 15:02

KMETEEEE DAVAY SMAZVAY GI NIE S TEB I SHTE GLASUVAME PAK ZA TEB NEKA DA TE PLUYAT NOSYAT TI TO4KI

haskovliq
haskovliq
29.04.2011 16:09 16:09

GERB sa nai-golqmoto zlo spoletqvalo Haskovo ot 20 godini nasam.Te sprqha razvitieto na Haskovo

haskovlijka
haskovlijka
29.04.2011 16:27 16:27

Може ли такава глупост от страна на ГЕРБ- срещу гражданите, аман от политика. Искам нещо да кажа към всеки:
За Кмета: С теб сме Кмете – точно така – политическите интереси не трябва да са над тези на гражданите .
За ГЕРБ: Я вземете си ходете отдето сте дошли и не ни закачайте- и без вас сме си добре,отбор НЕзнайковци.
За граджданите: В крайна сметка и който кмет да е на власт ще си „отчупи от пая за себе си“, но поне нашия Кмет сега оставя и за нас „парче от пая“.

Поданик
Поданик
29.04.2011 18:01 18:01

„Целта е да се откажа от това, което съм правил през годините “ .Не се отказвай кмете ! Крадене до последно !

Дръж се бе !
Дръж се бе !
29.04.2011 18:35 18:35

„Целта е да се откажа от това, което съм
правил през годините “ .Не се отказвай
кмете ! Крадене до последно ! ama ako GERB vzeME vlasta v haskovo 6te e oshte po zle taka 4e Davai Kmete ma4kai gi !

Анонимен
Анонимен
29.04.2011 18:39 18:39

Големи балабурници сте т`ва кауните. Хвърлят ви въдичката и веднага кълвете. Имало някакъв германски инвеститор дето щял да произвежда части за хладилници и едни мармотчета ще стоят и ще завиват шоколада. Кьорфишеци! Задавате ли си въпроса, защо за три мандата управление не дойде нито един свестен инвеститор в града? Крият се гадините, а? И сега, когато опря ножът до кокала се появи един мистичен инвеститор. Балъци, такъв инвеститор няма! Най-големият инвеститор в Община Хасково е пак ТОЙ – кметът. Разходете се в и около града да видите сградите, които си строи с негови и индиректно с общински пари! А откъде взема парите ли? И това ще стане ясно един ден и се надявам тогава дълго да трие наровете. Ще има видов ден!

red
red
29.04.2011 19:13 19:13

Vsichki v GERB sa neuspeli hora….:}

Анонимен
Анонимен
29.04.2011 20:47 20:47

ЕИЙЙЙЙ ТВА ЩОМ МОЖЕЛ ДА СА КРАДЕ НА ПОРАЗИЯ,БЕЗ ДА ЗАБЕЛЕЖАТ ОТ ПРОК*РАТУРАТА И ДРУГИТЕ ИНСТАНЦИИ И АЗ ЩЕ СТАНА КМЕТ.ОТ КЪВ ЗОР ЩЕ ДАМ НА ПЕДАЛИТЕ ОТ ГЕРБ ТАЯ ГОЛЯМА ЛАПАНИЦА.ДАЖЕ И НЯМА ДА ГИ ОПЛОЖДАМ ЗА ДА НЕ СЕ РАЗМНОЖАТ ГЕРБО-КОМУНИСТИТЕ ЗА ОЩЕ ПО СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ,ЗЕР ПОСЛЕ С МОЙТЕ КАМЪНИ ПО МОЯТА ГЛАВА.ЯЗЕ ГИ ОСТАЯМ НА ЗЛАТЮ ДА ГИ ЗАМАЯВА И ПОЕ*АВА САМО И САМО РАХАТ ДА ИМА.ЧЕ КЪТ ГИ ГЛЕДАМ ТИЯ ХУБАВИЦИ ОТ ГЕРБА С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ МИ СЕ ПОВДИГА ДА ПОВРЪЩАМ,ТА ТЕ ДЪХАТ НА РАЗВАЛЕНА РИБА И НА ВОЙНИШКИ ПАРТЕНКИ.

sluchaen gost
sluchaen gost
29.04.2011 20:48 20:48

E,nali dps. byaha lochi.sega i gerb li sa takiva?
a, za kmeta da ne govorim….

unnamed
unnamed
29.04.2011 22:50 22:50

Всички крадат и на това не му се вижда края. И едните и другите са ЛАЙНАРИ.

Анонимен
Анонимен
12.05.2011 12:34 12:34

КАКВО ЩЕШЕ ДА Е ТВОЕТО МНЕНИЕ,АКО ГЕРБ БЕШЕ В ОСНОВАТА ДА ДОКАРАТ ТОЯ ИНВЕСТИТОР В ХАСКОВО,А И КАТО УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ,ЗАЩО НЕ РАБОТЯТ В ТАЯ НАСОКА!?!?!?
ЗАЩО НИКОЯ КОМ ПАРТИЯ ОТ ЦЕЛИЯ АНТУРАЖ С РАЗЛИЧНИ ИМЕНА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ЗА РЕАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ,КАТО ПРОИЗВОДСТВО,А НЕ ДА МИ ДАВАШ ПРИМЕРИ С ГОЛЕМИ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ,КОИТО СЪСИПВАТ ДРЕБНАТА ТЪРГОВИЯ И ИЗНАСЯТ КАПИТАЛА НАВЪН!?!?!?
ЗАЩО ЗАБРАВЕНАТА ПАРТИЯ БНРП ЕДИНСТВЕНО Е ЗАГРИЖЕНА ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА И ТЯХНИЯ БИТ!!?!?

ОТГОВОРА Е МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕН:
БНРП Е СЪЗДАДЕНА ОТ ПАТРИОТИЧНО НАСТРОЕНИ ХОРА И ДРЕБНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ СЪС СОБСТВЕН КАПИТАЛ,А ВСИЧКО ОСТАНАЛО КОЕТО СЕ НАРИЧА ПОЛИТИЦИ И ПАРТИИ СА ФОРМИРОВАНИЕ НА БКП И СА ГРАБИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ КАПИТАЛ.ОТ МЪРЗЕЛИВИ КОМУНИСТИ ОСВЕН КРАЖБИ НЕ ОЧАКВАЙ НИЩО ДОБРО.
ХОРА КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ГЕРБ,ЧЛЕНУВАЛИ ПРЕДИ ТОВА В БКП И СИ ПАЗЯТ ЧЛЕНСКИТЕ КНИЖКИ,КАКВО ОЧАКВАШ?!?!?ТИЯ ВСИЧКИ НЕ САМО ОГРАБИХА ГОТОВИ ПРЕДПРИЯТИЯ,НО И НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ С ТЯХ.А СЕГА,КАТО ВИДЯХА НЕМСКИЯ ИНВЕСТИТОР ВЕДНАГА ПОБЪРЗАХА ДА ГО ОТСВИРЯТ,ЗАЩОТО ЩЕ ВДИГНЕ КРИТЕРИИТЕ НА ЗАПЛАЩАНЕ В ГРАД ХАСКОВО,А ТОВА ДРУГАРИТЕ НЕ ГО ЖЕЛАЯТ.ЗА КОМУНИСТИТЕ-КАПИТАЛИСТИ ПО-ДОБРЕ Е ВИСОКА БЕЗРАБОТИЦА И МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ.ТЕ ТАКА ГО РАЗБИРАТ ДРУГАРИТЕ КАПИТАЛИЗМА.КРАДЕНЕ И ДАЛАВЕРИ ЗА ТЯХ,А ГЛАДЪ И МИЗЕРИЯТА ЗА НАС.

Back to top button