Хасково

Мими лети за Израел през юни, Хасково събра над 24 000 лв

Отварянето на урнитеБлизо 24 500 лева събра благотворителната кауза „Хасково за Мими“ до този момент, съобщи Зорница Иванова – майка на 11-годишното дете, което страда от ювенилен хроничен артрит и епилепсия. Това стана ясно след като днес пред нотариус Нели Тончева бяха отворени трите урни, които бяха поставени на различни места в града. Събраната в тях сума е близо 4 000 лева.

Както Haskovo.info писа до вчера по банковата сметка на Мими бяха преведени 12 хиляди лева, а от продажбата на билети за снощния благотворителен концерт на площадка „Спартак“ са събрани още 7 000 лева.

Майката на Мими изрази своята благодарност към всички хора с големи сърца, които се включиха в кампанията в помощ на дъщеря й. Тя допълни, че 20 000 лева от дарените ще отидат за 5-дневен престой на детето в израелска клиника. На Мими й предстои рехабилитация и специфично лечение, допълни Зорница Иванова.

Отворена е линия на DMS телефон с номер 17 777 с текст DMS Mimi за всички мобилни оператори. Цена на един SMS е 1.20лв с ДДС.

В кампанията за набиране на средства за лечение на Мими в Израел ще се включат и варненци. Утре в Гранд Мол Варна/Пфое Мол ще се състои  концерт, след който семейство Иванови ще получи своеобразен чек със събраната за лечението на дъщеричката им сума.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
TISH
TISH
03.05.2011 8:43 8:43

Браво за това, че Хасково показа как трябва да се обединяваме за подобни каузи! Успех на Мими и Бог да е с нея в борбата срещу болестта! Тя ще се излекува, защото не само финансовите средства ще и помогнат, а и положителната енергия насочена към нея, обичта на човеците! Ние сме с Вас!

Back to top button