Хасково

Учениците от „Хр. Смирненски“ първи на „Млад огнеборец“

Млад огнеборецУчениците от хасковското ОУ „Христо Смирненски“ станаха първи на общинския кръг на състезанието „Млад огнеборец“. В надпреварата, която се проведе днес на стадион „Младост“, участие взеха 4 отбора – 3 от Хасково и един от Минерални бани.

Те преминаха през различни изпитания – водно препятствие, построяване на шлангова линия, прескачане на препятствия, преминаване през тунел и гасене на пожар.

„Младите огнеборци са доста добре подготвени, идват с желание в залите и тренират и това си личи на състезанието“, коментира главният инспектор в Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“ Иван Иванов. Той допълни, че победителите от ОУ „Христо Смирненски“ се класират за областния кръг на състезанието, който ще се проведе на 11 май в Хасково.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
tinka
tinka
30.04.2011 23:45 23:45

kyk nq smirnenski da sa parwi kat sina na shefa e w tqxniq 0tb0r .. ;x

Back to top button