Хасково

78 ученици на Националната олимпиада по история в Хасково

Спектакълът78 ученици от цяла България ще участват в Националната олимпиада по история и цивилизация, което се провежда в хасковската езикова гимназия през уикенда.

Събитието бе официално открито тази вечер със Музикално-сценичен спектакъл на историческа тематика „България през погледа на един чужденец“.

„Щом сте тук значи сте едни от най-младите историци в България“ –  с тези думи началникът на Регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов се обърна към участниците в олимпиадата.

ImageПредседателят на комисията, която ще оценява работите на учениците, е деканът на Историческия факултет към Софийския университет доц.д-р Пламен Митев. Той пожела успех на учениците и допълни, че присъствието им на националната олимпиада е доказателство за техния интерес към историята

Главният експерт от Министерството на образованието Мария Бенова пожела на участниците да дадат най-доброто от себе си и да си тръгнат от Хасково удовлетворени.

 

Image Image
Image Image
Image Image
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button