Регион

Бдение в памет на загиналите в Симеоновград

ImageБдение в памет на жертвите на жестоката катастрофа в Симеоновград имаше днес в няколко града в страната. Близки и съграждани на семействата се събраха пред общината в почернения град.

На площада пред кметството в Симеоновград хората от града и близки на семействата, изгубили децата си в нощта срещу Великден, запалиха свещи и се помолиха. Седмица след трагедията градът не може да се отърси от станалото.

След скръбта, сега хората искат справедливо наказание за двамата, посочени като виновни за катастрофата. Според близките на почернените семейства шофьорът Данаил трябва да понесе своята отговорност. Като виновен обаче посочват и единственият обвиняем за сега – братовчедът Живко, който е дал колата си.

ImageСигурна съм, че моята дъщеря никога няма да им прости за убитите си другарчета, аз също не мога да простя, през сълзи сподели майката на ранената Мария Луиза, която е в болницата в Харманли.

Настояваме за справедлив процес и всичко да излезе наяве, категорични бяха и останалите симеоновградчани, дошли да запалят свещ за загиналите Яница, Мелин, Гошо, Евгени, Красимир и Трифон.

Вижте видео репортаж от бдението

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mia
mia
30.04.2011 22:22 22:22

Искам да изкажа най-искрените си съболезнования на родителите на децата.

Back to top button