Хасково

„Тангра“ и „Галаксико“ обраха купите на Фестивала на камерния танц

Наградата на Haskovo.info

Наградата на Haskovo.info

Купите на Българската спортна танцова федерация в категероия „Етношоу“ и „Сонхроденс“ отидоха при балетна школа „Тангра“ – Хасково, а при класическите танци купата взе димитровградският балетен център „Галаксико“. Това е равносметката от втория състезателен ден на ІХ Фестивал на камерния танц.

Купите на кмета също останаха за местните школи. В категория „Етношоу“ я получи хореографът на „Галаксико“ Тихомир Митев, а в стил „Синхроденс“ – ръководителката на „Тангра“ Дорина Инджова.

Награда на Haskovo.info бе дадена на една от най-малките участнички – 5-годишната Даниела Мартинова от Велико Търново.

Фестивалът на камерния танц, в който участие вземат 405 танцьори от цялата страна, продължава и утре с танцово шоу. Това е категорията, в която конкуренцията е най-голяма. Причината е, че фестивалът е квалификация за европейското първенство, което тази година ще се проведе през октомври в Сърбия.

Дорина Инджова

Дорина Инджова

Тихомир Митев

Тихомир Митев

Image Image
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
смеещ се
смеещ се
01.05.2011 0:21 0:21

Голяма пародия са тези фестивали. Селска му работа. Тангра и Галаксико си ги правят, за да се чува за тях по пресата. ,,Днес ние у вас, а утре вие у нас“.
А пък тази жена дето дава купата на Дорина Инджова що все с тези дрехи е облякана, няма ли си други жената. Или организацията им е много бедна …..

ssssss
ssssss
02.05.2011 10:58 10:58

Mnogooo zloben i sme6en komentar!!!!Probvai ti da organizira6 ne6to!! Da se nau4at horata na tvoqta klasa

Back to top button