Спорт

„АидаНет Вадо-рю“ за пети път с купа „Компас“

ОтборътЗа пети пореден път хасковският карате клуб „АидаНет Вадо-рю“ спечели купа „Компас“. Неговите възпитаници обраха медалите на шестото издание на турнира по карате в Монтана и триумфираха като първенци в отборното класиране.

В конкуренцията на над 150 участници хасковските представители грабнаха 13 отличия, 8 от които златни.  

Юношите и девойките на „АидаНет Вадо-рю“ станаха шампиони в отборната надпревара на „ката“. В индивидуалните демонстрации в същата дисциплина Силвия Вангелова грабна златото при девойките старша възраст, а Егемен Сербест и Васил Ривов – при юношите старша и младша възраст.

Силвия и Егемен дублираха успеха си и на „кумите“ в категории 47 и 63 кг и още веднъж се изкачиха на най-високото стъпало. Шампионка в категория 47 кг в младшата възраст стана Теодора Павлова, а Васил Ривов /40 кг/ остана със сребро.  

Сестра му Ваня също завоюва два медала в Монтана – бронз в двете дисциплини. Освен със злато на „кумите“ съотборничката й Теодора Павлова си тръгна и с бронз на „ката“. Джем Неджиб също записа името си сред медалистите на турнира със спечелия бронз на „кумите“ при 65-килограмовите старша възраст.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
васил ривов
васил ривов
03.05.2011 13:42 13:42

много сме добри аида нет вадо-рю
аз съм васко от вадо-рю

Back to top button