Хасково

1500 декларираха доходи в офиса на НАП в Хасково за ден

НАП сграда1 500 души декларираха доходи в офиса на НАП в Хасково само вчера, съобщават от приходната агенция. Така общо постъпилите до момента в офиса годишни данъчни декларации от физически лица са вече 18 649. Този брой обаче не включва всички формуляри, които са подадени чрез пощите и които ще се преброяват допълнително. Очакванията са тази година декларациите да бъдат повече от 22 000, колкото бяха подадени през миналата 2010 година. 1 486 души от областта декларираха доходи по интернет с електронен подпис.

Междувременно НАП оповести, че няма да санкционира лица, които са били съкратени през миналата година, но са научили в последния момент, че трябва да декларират доходите си по трудови договори и го направят след 2 май. Решението  НАП взе заради засиления интерес от страна на граждани, които са останали без работа миналата година, но не са получили навреме служебните бележки от работодателите си, така че да могат в срок да подадат декларации. Санкции спрямо тях няма да бъдат налагани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Потърпевш
Потърпевш
03.05.2011 15:15 15:15

Браво на вас- НАП! Е признавам много добре замазахте накрая положенитео- така вината която беше изцяло ваша, накрая успяхте да я прехвърлите на безработните и на работодателите. А какво стана с пича който заяви по телевизията в новините че изискването за подаване на дан.декларации от безработните било от 2007 година, а как така се оказа че след като тази промяна в закона е влязла в сила от 01.01.2011 г. масово населението разбра за нея в петък на 29.04.2011г. Ами защо направо не съобщихте на 1 май за въпросните ддфл на безработните,та да е още по забавно как хората се притесняват и се гърчат в стремеж да изпилнят изискванията за отрицателно време. А относно часта от безработните които са си подали декларации от рано-е нека ви светна, защото явно всички дето работите в тази „Институция“ сте с капацитета на кухи лийки. Безработните дето са подали от рано ддфл най вероятно са заработвали пари по граждански договор или по друг начин и затова са бързали да подадат, а не защото са знаели за въпросната промяна от 1 януари. Но естествено никой не следи и не наказва за липсата на коректни действия в работата на държавните служители нали? Все пак сме в България……

АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
04.05.2011 0:23 0:23

ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЧИФУТО-КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗМЕКЯРЩИНА, НАПРАВЕНА С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ – ДА БЪДАТ УНИЖЕНИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ РЕАЛНИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ В ТАЗИ ПАРОДИЯ НА ДЪРЖАВА.

Back to top button