Регион

Гонка в Свиленград за 90 кутии цигари

Цигари35-годишен свиленградчанин е в ареста след проведена полицейска операция по линия на акцизите, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Снощи около 20 часа униформените са спрели шофираният от мъжа лек автомобил Ауди А4. По време на проверката, водачът потеглил рязко по посока центъра на града с цел да осуети проверката. Минути по-късно колата и шофьорът са задържани и отведени в управлението. Установено е, че в Ауди-то са пътували и още двама мъже от града на 30 и 32 години, като последният е напуснал автомобила при бягството. 

В немското возило са открити 6 кутии безакцизни цигари. Останалите 90, внесени от Турция, са свалени от пътника. По-късно 32-годишният мъж се е явил в РУП-Свиленград и е предал доброволно контрабандната стока. На водача на колата е съставен фиш от служители на Митница Свиленград, а полицаите са го задържали за това, че им е попречил съзнателно да изпълняват служебните си задължения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button