Хасково

Абитуриентите на ПГДС се дипломираха на церемония с червен килим

Зрелостниците на хасковската ПГДС „Цар Иван Асен II“ получиха дипломите си в първия ден на астрономическото лято на церемония с червен килим.

Средният успех на випуска е много добър 5.08. Отличниците са 24 в специалностите Системно програмиране, Строителство и архитектура, Мебелно производство и Недвижими имоти. Те получиха своите дипломи и грамоти от директора Маргарита Топалова, която награди и първенеца на випуска – Христиана Павлова от 12 Г.

ПГДСВ емоционалната си реч към зрелостниците Топалова им пожела да стъпват смело, да живеят достойно, да отстояват себе си, да бъдат дизайнери на своето бъдеще.

ПГДСПредседателят на браншовата камара на строителите в България Анушка Вальова връчи грамоти на шестимата зрелостници от специалност Строителство и архитектура, които са с отлични оценки на втория задължителен ДЗИ по специалността.

ПГДСПоздрав към учениците отправи и Ангелина Ангелова, която е представител на Обществения съвет в гимназията. Тя им пожела да съхранят емоциите, приятелите и мечтите си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Киселия
Киселия
23.06.2022 22:37 22:37

Най забилите от града

Back to top button