Хасково

Димитровградският кмет – „Отличник на БЧК“

снимка: БЧККметът на Димитровград Стефан Димитров получи званието „Отличник на БЧК“ послучай Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец и за активната му подкрепа на хуманитарната организация.

Грамотата му бе връчена днес от д-р Венко Балабанов, председател на областната организация на БЧК- Хасково Званието получиха също Красимира Узунова, председател на БЧК в Тополовград, Мария Димитрова, фелдшер в ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“ и д-р Владимир Стамболов, лектор по първа долекарска помощ.

Снимка: БЧКТри гимназистки от Хасково и Харманли станаха носителки на званието „Млад отличник“.

В навечерието на 8 май изразяваме нашата признателност и уважение към всички доброволци, общинските ни организации, местната власт, партньри и граждани, които ни помагаха в нашите дейности, каза на церемонията по награждаването Минка Мечеринкова, директор на Областния съвет на БЧК .

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button