Хасково

„Боряна“ на Малък младежки театър зад пазара с отличие в Бургас

ПостановкатаПочетна първа награда и парична премия получиха актьорите от Малък младежки театър зад пазара за постановката си „Боряна“ по Йордан Йовков, съобщиха от Младежки център- Хасково.

Награда за мъжка роля в премиерната за театралната школа към Младежки център постановка получи Станислав Христакиев за ролята на Рали, а Йосиф Хаджиев, Димана Щерева и Кито Китев взеха отличия за актьорско майсторство. 

Театралната школа взе участие в Седмите театрални младежки празници „Бургаски изгреви“ като почетен гост. Другата постановка, с която младежите се представиха на фестивала, е „Районна болница“ на Христо Бойчев. За нея Театър АРТ към школата взе трета награда.

Театралнота школа към Младежки център е получила и покана за участие в още три нови фестивала в страната, похвали се ръководителят на школата Румяна Георгиева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button