Хасково

Математическата осъмна с полицейски ленти

УченицитеХасковската математическа гимназия осъмна тази сутрин заключена от абитуриентите си. Зрелостниците снощи имали другарска вечер и след празника решили да изненадат   ръководството и учениците на елитната гимназия.

Приготовленията започнали от полунощ с надуване на над 500 балона. Специално наета фирма запълнила с балоните пространството между двете входни врати. Те осъмнаха с платно с надпис „Випуск 2011“, а цялата сграда и двора на ПМГ бяха оградени с полицейски ленти. 

Тази сутрин при идването на учители и ученици в гимназията  абитуриентите ги посрещнаха с дъжд от бира и извинителни бележки с печат „ПМГ Хасково Випуск 2011“. Те трябваше да послужат на учениците като извинение за отсъствието им от първия час, тъй като школото бе затворено до 8:30 часа. 

Заключената гимназияС много песни и танци премина пробното затваряне на гимназията. Истинското ще бъде на 26-ти след бала на завършващите. 

Директорът на ПМГ – Хасково Тодорка Милева честити дипломирането на дванадесетокласниците и им благодари за „интелигентното“ затваряне на школото. Зрелостниците от своя страна я поздравиха с любима песен – „It’s my life“ на Бон Джови. 

Днес часовете в гимназията ще бъдат намалени. Заради веселата блокада на училището учебният процес започна със закъснение – в 8:50 часа.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
жорж
жорж
22.03.2012 15:06 15:06

от тия тиквеници друго нещо не може да се очаква задниците си не могат да избършат но всички стават студенти тоя специализирал в принстън другия в кембридж но обувките си не могат да вържат виж на далаверките са супер специалисти

Back to top button