Хасково

Млади музиканти на национален преглед в Хасково

Александър МилушевНационалният преглед на музикалните школи ще се проведе за пети пореден път в Хасково. Празникът на младия талант ще се събере на едно място деца от Хасково, Свищов, Чирпан, Свиленград, Кърджали, Стара Загора, село Труд, Асеновград, Пловдив и Силистра.

Проявата, която ще премине под патронажа на кмета на Хасково, ще се проведе на 7 май от 11:30 часа в голямата зала на читалище „Заря“. 

„На този национален преглед музикалните школи ще се състезават отборно. Всички участници ще получат грамоти, а школите – плакети и дипломи“, уточни секретарят на читалището Александър Милушев. Той допълни, че най-добрите изпълнители ще имат възможност да покажат таланта си през юни на концерт на сцената на националното музикално училище „Л. Пипков“ – София, чийто директор Милка Митева ще бъде председател на журито на националния преглед на музикалните школи в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button