Спорт

Контузии мъчат „Мега спорт“ и „Виолена“ преди държавното

Мега спротХасковските клубове по аеробика „Виолена“ и „Мега спорт“ заминават с най-добрите си състезатели за Боровец, където утре започва ХV-то Държавно първенство по спортна аеробика за деца, юноши и девойки и ХХІІІ-то за мъже и жени.

В надпреварата ще участват близо 100 състезатели от 6 наши клуба. „Мегаспорт“ са подготвили за шампионата 29 съчетания, а конкурентите им от „Виолена“ – 21.

ВиоленаКонтузии обаче може да осуетят участието на едни от най-силните хасковски представители. Минна Ангелова и Габриела Черкезова от „Мега спорт“ са с тежки травми, а  Виолета Кръстева отпадна от тройката на  „Виолена“ при жените , тъй като наскоро бе оперирана заради скъсан менискус. Дебютът на съотборничката й Лиляна Димитрова при 15-17 –годишните също ще бъде труден, тъй като тя лекува травми около два месеца.

След края на държавното първенство състезателите на двата хасковски клуба остават на спортен лагер в Боровец.  Там те ще се готвят за стартиращия на 12 май  Международен турнир по аеробика и Кръг от Световна купа –  Боровец, където ще участват 22 държави с над 200 състезатели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button