Спорт

Дани Палабойков стана трикратен шампион на държавното по бадминтон

Дани Палабойков и Йоан ГарковХасковлията Дани Палабойков стана трикратен шампион на Държавния личен шампионат по бадминтон за момчета и момичета до 11 години. 

Четвъртокласникът стана първи в индивидуалната надпревара, на двойки с Йоан Гарков и на смесени двойки с Мария Делчева от Левски Люлин – София.

Освен златото на двойки Йоан Гаргов завоюва сребро в индивидуалната надпревара. Стана втори и на смесени двойки със съотборничката си Цветелина Цветкова от Дупница.

НаграждаванетоЗа „Бадминтон клуб Хасково“ медал донесе и Димитър Едрев, който зае второто място при двойките със съотборника си Давид Петров от Стара Загора.

Диляна Митева взе сребро при двойките заедно с Христомира Поповска от Горна Оряховица. Деница Стоянова и Сияна Маринова са с бронзови медали на двойки момичета.

В държавния личен шампионат участваха над 150 деца от страната. За „Бадминтон клуб Хасково“ се състезаваха 19. 10 от общо 32 медала са за състезателите от местния клуб.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button