Хасково

ГЕРБ: Ще се намерят пари за инфраструктура в Симеоновград

Фани Христова, Иван Петров и Румен ДаневИмаме уверението на министерството на околната среда, че ще се намерят пари за инфраструктурата на улица „Съединение“ в Симеоновград, заявиха на пресконференция днес от ГЕРБ Хасково.

Предстои среща между министър Нона Караджова, Агенция „Пътна инфраструктура“ и кмета на града Милена Рангелова, на която ще бъде обсъдено как да бъде финансирано изграждането на канализация в градския участък на пътя Симеоновград – Гълъбово. Там на Великден смъртта си намериха шестима младежи.

Според депутата Иван Петров няма да е нужно изграждането на пречиствателна станция, което е условие по програмата за развитие на селските райони, защото парите ще бъдат осигурени от бюджета. Петров отбеляза, че срещи по въпроса са проведени месец преди трагедията в града.

Haskovo.info припомня, че изграждането на ВиК и канализация на улица „Съединение“ трябва да бъде направено преди да започне ремонта на участъка от страна на „Пътна инфраструктура“. Според Милена Рангелова за целта са нужни около 5 милиона лева.

Областният управител на Хасково Румен Данев припомни, че това лято най-после ще започне и ремонтът на извънградската част от пътя за Гълъбово, където проблемът е в тромавата процедура по отчуждаване на терените.

Още по темата във видео – тук и тук

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovlia
haskovlia
09.05.2011 18:16 18:16

omrizna mi da gi gledam tia –vsi4ko e predizborno

Анонимен
Анонимен
09.05.2011 20:14 20:14

БРАВО НА ДОКТОР ПЕТРОВ И МЕД СЕСТРАТА МУ!!!
РУМЕНЕ ТИ СЕ УЧИ И ДЕРЗАЙ!!!АБЕ КЪДЕ ТИ Е АСИСТЕНТКАТА КАДЪНАТА БЕ АЙЛАНКОЛУ???

Анонимен
Анонимен
09.05.2011 21:57 21:57

АЙДЕЕ, КУКЕРА ОТ БОЯДЖИК ПАК СЕ ИЗПРАСКА КАТО ЧЕКИЯ НА ПЯСЪК. МНОГО ВИ Е ЛЕСНО, ВИЕ ГЕРБО-МАФИОТИ ДА ТЪРСИТЕ ДИВИДЕНТИ НА ГЪРБА НА ХОРСКАТА МЪКА. НО ВСЕ ПАК ДА ВИ ПРИПОМНИМ ЧЕ ХОРАТА НЕ СА КЪСОПАМЕТНИ МАЛОУМНИЦИ. А И ГОСПОД НЕ ЗАБРАВЯ….

прахосника
прахосника
10.05.2011 11:22 11:22

бат иван ветернарния що не си гледа животинките или пък няква охранителна фирма виж го ти тариката вместо да бърка на кравите в задниците той се спасил в мвр бат иван трябва да направи паметник на йордан соколов седесарския мвр шеф ако не беше той бат ваню щеше или да е в пенся или да е в някое село при кравите но ще дойде и това време

Back to top button