Хасково

Шефът на инспектората – виртуоз на полигона

Иван ПанайотовНачалникът на Регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов участва в състезанието по майсторско шофиране на МПС, което организира днес Професионалната гимназия по автотранспорт в Хасково. Просветният шеф бе навигатор, а зад волана на учебната „Лада“ 1500 застана преподавателят по учебна практика в училището Правдомир Шопов. 

За 47 секунди двамата качествено и скоростно преминаха  различни изпитания – вземане на чаша от една маса и поставянето й на друга, змейка, пълен кръг около конус, задно и предно паркиране, преминаване с автомобила върху чаши без да ги съборят и финал. Без нито една грешка тандемът Панайотов – Шопов постигна най-добро време и обра заслужените аплодисменти на учениците. 

Преди веселата демонстрация 14 дванадесетокласници преминаха по трасето и преодоляха елементите с много малки грешки. Пръв на полигона стана Хасан Сали с време 51,40 секунди. Второто и третото място заеха Азис Салиф и Митко Бисеров съответно с време 51,64 и 53,80 секунди.

Image Image
Image Image
Image Image

 

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button