Хасково

Седмокласници и десетокласници преглеждат изпитните си работи в ПГМЕТ

Учениците и техните родители се запознават с оценените изпитни работи от НВО за 7 и 10 клас днес и утре от 10 до 12 часа и от 14 до 16 часа в ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“ в Хасково.

Те трябва да носят документ за самоличност. Кабинетите, където става запознаването с изпитните работи са на първия и втория етаж. Първите ученици преглеждат изпитите си от сутринта.

Това става в присъствие на член на регионалната комисия по оценяването чрез входящия номер. Ученикът и неговият родител виждат сканираната и оценена изпитна работа с присъдени точки за всеки един отговор. Сканираното изображение не може да бъде снимано, записвано, отпечатвано и изнасяно от залата. Не се допуска разглеждане на други изпитни работи.

Учениците, положили изпит по информационни технологии за измерване на дигитални компетентности в 10 клас може да се запознаят с оценената индивидуална изпитна работа през профила в edu.mon.bg в училището, в което е положен изпитът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button