Хасково

Изписаха симеоновградския шофьор от болницата, още няма обвинение

Данаил Георгиев в болницата

Снимка от Нова ТВ

Шофьорът от Симеоновград, който уби с кола шестима младежи в нощта срещу Великден – 23-годишният Данаил Георгиев днес е бил изписан от болницата в Пловдив, съобщиха „Стандарт нюз“ и „Дартс нюз“. Той вече знаел, какво е причинил.

Все още не е готова медицинската експертиза, на база на която прокуратурата да повдигне обвинение срещу Данаил Георгиев.

От хасковската окръжна прокуратура обясниха за Haskovo.info, че обвинението срещу него най-вероятно ще бъде повдигнато чак след като получат всички експертизи по делото.

Засега не се предвижда задържането на шофьора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

12 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ериния
Ериния
09.05.2011 18:46 18:46

Добре си чакат експертизите,но да не се омаловажава,че убиецът може да духне зад граница с мама и тати и после иди и ги гони! От това „същество“само като му гледам мазната физиономийка всичко може да се очаква!

ina
ina
10.05.2011 19:36 19:36

ama prostakinio ako tvoeto dete go beshe premazal tozi idiot pak li taka shteshe da govorish q si zatvarqi tapata usta vinoven e i tolkoz

Ериния
Ериния
10.05.2011 16:10 16:10

лед двуседмичен престой в Университетската болница в Пловдив е изписан 23-годишният Данаил Георгиев, който на Великден сгази шестима младежи в Симеоновгрaд.Окръжната прок*ратура в Хасково съобщиха, че няма официална информация къде се намира в момента Данаил.

След като Данаил излезе от кома, той претърпя операция на крака. Сега състоянието му е стабилно и е контактен. Изписан е за домашно лечение, но най-вероятно ще бъде преместен в ареста.

По време на престоя му в болницата пред стаята му имаше денонощна полицейска охрана, а родителите му категорично отказваха да разговорят с журналисти.

Междувременно от Окръжната прок*ратура в Хасково съобщиха, че няма официална информация къде се намира в момента Данаил. На този етап към него няма повдигнати обвинения, вероятно това ще се случи след приключването на назначените съдебномедицинска и авто-техническа експертизи, които трябва да докажат механизма на ставане на катастрофата и наличието на виновно поведение от страна на младия шофьор.

От прок*ратурата се оплакаха и от липса на комуникация с пловдивската болница. Още на 29 април обвинители са отправили официално писмено искане за предоставяне на информация от ръководството на лечебното заведение, но до момента няма отговор оттам.

Преди евентуално да бъде привлечен като обвиняем, Данаил трябва да бъде подложен на експертизи, които да докажат, че здравословното и психическото му състояние позволяват той да бъде изправен на подсъдимата скамейка.

По закон всички назначени по делото експертизи трябва да бъдат приключени в срок от два месеца. Делото е с голям обществен интерес, но прибързаното му гледане не е от полза на никого, отбелязаха от прок*ратурата.

След тази новина,просто вече нямам думи!!!!!

haskovo
haskovo
10.05.2011 10:20 10:20

vseki den shte go napravqt bulka takavo lape mrasno xaxaxa

u4itelka
u4itelka
10.05.2011 9:08 9:08

много сте откъсани ей!!!сигурна съм че сте супер тъпацития дето бленувате за наказание…горкото момче -заради няколко чашки в повече….той не е виновен виновни са олигофрени като вас!

Анонимен
Анонимен
10.05.2011 1:21 1:21

kolko dovolna fizionomiika….

:O
:O
09.05.2011 22:31 22:31

ами не четеш ли по нагоре…
„vishte go samo negodnika kolko e mazen i otvratitelen smart za vinovnika>ti
nqmash pravo da jiveesh izrod takav prichini takova neshtastie neznam kak sam ne
si si slojil vajeto ako az bqh na mqstoto na lekarite koito te lekuvaha shtqh da
te ostavq da se machish i da umresh bzashtoto tova zaslujavash piqnica
takava.IZVERG>Iskame spravedliva prisada!!!!!!!!“

мисля че тук „ina“ иска смърт за човека… ;/ , иначе съм съгласен със теб, нека гние в затвора …

!!!!!
!!!!!
09.05.2011 21:14 21:14

Кой е казал да умира? Нека гние в панделата, заедно със своя съучастник Живко Желев!!! ЗАТВОР И ЗА ДВАМАТА!!!

Анонимен
Анонимен
09.05.2011 21:00 21:00

ако той беше умрял нямаше да разбере нищо нека сега да живее и да бъде наказан справедливо и да се мъчи както се мъчат семействата на тези деца и да разбере какво им е причинил

:О
09.05.2011 20:15 20:15

добре бе защо сте такива човекомразци, шестима си отидоха дайте да убием и другия…. така ли по никакъв начин не го защитавам но това не е редно… нито като умре ще ги върне другите нито нищо… ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ.. И ГОЛЕМИ И МАЛКИ… ПОСЛЕ СЪЖЕЛЯВА И СЕ УЧИ ОТ ТЯХ…

Поздрави и нека Господ ви дава акъл!

ina
ina
09.05.2011 19:09 19:09

vishte go samo negodnika kolko e mazen i otvratitelen smart za vinovnika>ti nqmash pravo da jiveesh izrod takav prichini takova neshtastie neznam kak sam ne si si slojil vajeto ako az bqh na mqstoto na lekarite koito te lekuvaha shtqh da te ostavq da se machish i da umresh bzashtoto tova zaslujavash piqnica takava.IZVERG>Iskame spravedliva prisada!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
10.05.2011 21:45 21:45

ne mu pojelavam smart no iskam da si ponese nakazanieto neka strada taka kakto stradat semeistvata na zaginalite deca.

Back to top button