Хасково

„Флашмоб“ за Деня на Европа в Хасково

Флашмоб„Флашмоб“ изненада хасковлии за Деня на Европа, който се отбелязва днес. В 17:00 часа тълпа от млади хора се появи внезапно на пл. „Свобода“ и за броени минути изпълни няколко танца след което се разотидe също така внезапно, все едно нищо не се е случило.

Веднага след изненадващото представление започна концертът, организиран от Младежки център – Хасково по повод 9 май. Първи на сцената излязоха певците от хор „Орфей“. Аплодисментите на публиката заслужиха и танцьорите от балет „Тангра“ и танцов ансамбъл „Южняче“

На 9 май се почитат и жертвите от Втората световна война. По този повод БСП, членове на Руския клуб и граждани поднесоха венци и цветя пред паметника на Незнайния войн в Хасково.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бзлгарин
Бзлгарин
09.05.2011 21:34 21:34

Като гледам колко хора се интересуват от Деня на Еворпа. Стига с тия глупости, дайте на хората работа и сигурност, за да не бягат от държавата. Мислете за това, че след много малко години ромите ще играят народни хора, защото нас няма да ни има в България. Те ще са новите българи. Направете нещо.

Анонимен
Анонимен
10.05.2011 0:44 0:44

kav den na evropa be kakvo vi dade sauza skapi danaci i skapi hrani a zaplatite si stoqt malki v4era be6e edin golqm den osvobojdenie ot naciska germaniq kolko hora sa prolqli krav za taq voina vie sauza

Back to top button