Спорт

Млада димитровградска надежда по борба получи финансов стимул

Димитровградският състезател по борба Микяй Наим получи финансов стимул. Кметът Стефан Димитров му връчи плик с пари от димитровградчани, решили да помогнат на младия състезател. Поводът е второто място на Микяй на провелите се Световни детски игри в Анкара в края на април.

Спортът трябва да се подкрепя. В Димитровград има хора, които го правят, но искат сумата, която даряват да се използва за подготовката на състезателя„, каза градоначалникът. Той пожела на Микяй още на следващото състезание да оправдае гласуваното му доверие и да покаже, че е заслужил жестът на дарителите. 

Освен Микяй плик с пари получи и неговият баща и треньор Салим Наим. Желанието на хората, които дават средства е те да се използват изцяло за тренировките на клуба по борба „Димитровград“, за да може неговите възпитаници да продължат да печелят медали.

Микяй, баща му и Стефан Димитров Борците от клуба

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button