Спорт

Медали на килограм за „Мега спорт“ от държавното

Мега спорт10 златни, 2 сребърни и 3 бронзови медала завоюваха възпитаниците на хасковския клуб по аеробика „Мега спорт“ от Държавния шампионат за деца, юноши и девойки. Състезанието се проведе през почивните дни в Боровец.

В индивидуалната надпревара при 7-8 годишните момичета Борислава Иванова спечели злато, а Дамла Арабаджи – сребро. В същата възрастова група при тройките Борислава Иванова, Ванина Тодорова и Павела Митева станаха шампионки, а Радост Андреева, Александър Ангелов и Дамла Арабаджи се класираха трети. Александър, който е дебютант, се изкачи на най-високото стъпало при 7-8 годишните момчета.

Отличното представяне на „Мега спорт“ продължи и в по-голямата възрастова група – 9-11 години. В индивидуалната надпревара Симона Благоева спечели злато, а Росица Ванчева – бронз. При тройките в същата възрастова група Михаела Василева, Моника Мишева и Кети Маркова грабнаха шампионската титла, а Християна Кайрякова, Росица Ванчева и Радина Бодурова останаха втори. Хасковските състезатели доказаха, че са без конкуренция и при групите, където Михаела Василева, Християна Кайрякова, Златина Тодева, Радина Бодурова, Кети Маркова и Моника Мишева се окичиха със златото.

Въпреки тежката си контузия преди шампионата Минна Ангелова стана втора при 12-14 годишните, като бе изпреварена само от съотборничката си Дарина Пашова, донесла поредното злато за своя клуб. Тройката Минна Ангелова, Дарина Пашова и Мария Ленкова стана първа в своята възрастова група. Трите момичета заедно с Нина Ценова, Габриела Черкезова и Ива Ангелова дублираха успеха си и при групите.

„Златното момче“ на „Мегаспорт“ Тодор Николов очаквано стана шампион при 15-17 годишните момчета.

Всички състезатели на хасковския клуб се класираха за международния турнир „Borovets Aerobic Open 2011“, който стартира на 13 май. В момента целият отбор е на тренировъчен лагер в елитния курорт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

74 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
EDNA OT MEGA SPORT
EDNA OT MEGA SPORT
20.04.2014 13:15 13:15

VIE STE EDNI TAPI BOKLUCI (PROSTACI) ZA KOITO ZAVIJDAT NA MEGGGAAAA SPORT AMA VIE ZA KAKVI SE MISLITE BEEE. ME GA SPORT SA NAYDOBRITE I NIKOY NE MOJE DA IM STIGNE NA MALKIQ PRASTT

Калбие Арабаджи
Калбие Арабаджи
12.05.2011 14:39 14:39

От два дена чета тези коментари и немога да повярвам,че има ТАКИВА ХОРА:1.НИКОЙ ама НИКОЙ няма право да говори и да пише от името на някой друг.2.Аз при никого не съм отишла СПЕЦИАЛНО да се извиня-бях видяла Никол и майка й (само искам да кажа на всички хора,Дамла,Никол,Криси и Стефи са в един клас в у-ще) майката беше много ядосана,отидох до тях и им казах,че наистина децата според МЕНЕ играха хубаво(и това нещо аз го казах пред много хора),че нищо не зависи от нас,че ние нямаме никаква вина и всичко решават съдиите -и им казах-СЪЖЕЛЯВАМ….Това е цялата ИСТИНА!!!!! 3.Никога до сега не сам се срамувала от дъщеря си,напротив-ГОРДЕЯ СЕ С НЕЯ-дай Боже всеки да има таково самостоятелно и оправно дете! 4.Може ли някой да ми каже къде се продават медалите и кое колко струва?…..ПРЕСТАНЕТЕ……СРАМОТА Е…..Поне малко помислете за ВСИЧКИ тези красиви и сладки дечица-помислете за психиката им….ако сте „ХОРА“…И чакам тези където са писали от мое име-да се извинят!

До случаен минувач
До случаен минувач
12.05.2011 14:26 14:26

Наистина защо ли не си видял нито един клип на Виолена, като току що ми излезнаха над 30 клипа като написах Виолена в You Tube. Явно всеки вижда това което иска да види.
Първи извод: Не се изказвай неподготвен, че може да станеш за смях.
Втори извод: На някои хора очевидно лъжата и манипулацията са им в кръвта.

ZAPOZNAT
ZAPOZNAT
12.05.2011 14:25 14:25

VIJ TE SEGA DA OBIASNIA NIAKOI NESHTA ZA HORATA KOITO SA SE ZABLUDILI.VSEKI OTBOR IMA PO 2 SVOI SADII V JURITO T.E SADIISKATA OCENKA SE FORMIRA NA BAZA OCENKITE NA SADIITE OT KONk*rENTNITE KLUBOVE,DOKOLKOTO ZNAM G-JA MINEVA NE DAVA OCENKI.PO PATIA NA LOGIKATA AKO MEDALITE NAISTINA SA KUPENI TO PRI KOGO SA OTISHLI PARITE…..BI TRIABVALO DA SA PRI SADIIKITE OT KONk*rENTNITE OTBORI, T.E. VAV SADIIKITE NA VIOLENA,ZASHTO TOGAVA SA TEZI SKANDALI,AMI SHTE VI KAJA…NAI-VEROIATNO TRENIORKITE NA VIOLENA SA DAVALI NPRAZNI OBESHTANIA NA RODITELITE ZA MEDALI I SA NADAHVALI DECATA 4E SA NAI-DOBRITE.I KOGATO NISHTO OT TOVA KOETO SA OBESHTALI NE SE E SLU4ILO NE E IMALO KAKVO DA KAJAT ZA ZLE SVARSHENATA SI RABOTA OSVEN TOVA CHE NADPREVARATA NE E CHESTNA,A MEDALITE SA KUPENI.VECHE TRI GODINI SLEDIA TOZI SPORT I SLED VSIAKO SASTEZNIE VSE TAIA ZA KUPENITE MEDALI.ABE RODITELI OT MEGA SPORT OT KADE TOLKOVA MNOGO PARI BEEEEEEEEEEEE! POMISLETE SI SEGA DOBRE KOI E ZABLUDENIAT…

Горди
Горди
12.05.2011 14:16 14:16

Не важно дали можеш да си платиш медала, а дали искаш. Въпрос на избор.

До случаен минувач
До случаен минувач
12.05.2011 14:13 14:13

Случаен, случаен, колко ли да си случаен 🙂

случаен минувач
случаен минувач
12.05.2011 14:09 14:09

Абе, интересна работа, влезнах в You Tube и видях поне 10 клипа на МЕГА СПОРТ. Децата ми харесаха много, интересно защо не видях нито един клип на прословутата Виолена от състезанието. Това ме навява на мисълта, че не са толкова добри колкото се изкарват, и може би претенциите им не са основателни. БРАВО НА ДЕЦАТА ЗАСЛУЖИЛИ ЧЕСТНО МЕДАЛИТЕ СИ!!!!!!!

Дядо Йоцо гледа
Дядо Йоцо гледа
12.05.2011 14:05 14:05

И ние гледаме, ама и виждаме.
Нормално е всеки родител да се гордее с детето си, но все пак по-добре да се радваш на постигнато със свои сили, а не на подаяния.
Не смятам, че в Мегаспорт няма талантливи деца които са си заслужили медалите, но вие това не искате да разберете, че съдийските аванти убиват радостта им от собствените постижения

sp.
sp.
12.05.2011 13:52 13:52

Щом като казват специалистите от “Виолена“ че си плащали шампионите, а те имат претенций че не живеят от подаяния,защо и те не си платят за някой и друг златен медал. Нали Мая е много отворена тя да плати,или никой не я бръсни за с….!

MIRKE33
MIRKE33
12.05.2011 13:41 13:41

Niama da vi vlizm v dobria ton, samo shte kaja,che nie roditelite se gordeem s nashite deca i treniori ot MEGA SPORT! Zapisite na decata sa pusnati v YouTube,nie niama ot kakvo da se sramuvame i sme izklu4itelno shtastlivi za uspehite na nashia klub! Vsi4ki,koito sa lubopitni zashto decata spe4eliha 15 medala da gledat izklu4itelnite izpalnenia na nashite deca,pak dano togava talantlivite avtori na sagata,koiato skalapiha se zasramiat i mlaknat vednaj zavinagi!!!

...........
...........
12.05.2011 13:30 13:30

a toq „който има очи да гледа“ ayde da zamal4i6 4e …. prosto si sme6en/na i mnogo jalak/jalka i sinhrona si im e mnogo dobar molq te zamal4i ….

yahoo
yahoo
12.05.2011 13:27 13:27

Hayde molq vi se …. „cqloto“ sastezanie be6e naglaseno …. za6to li za6toto sadiistvat treniorite na klubovete …e sega 6te vidite na mejdunarodnoto …. kato ka4ite klipa prate link tuk da se vidi kak vsi4ki protestiraha s/u nqkoi ocenki 🙂

който има очи да гледа
който има очи да гледа
12.05.2011 11:56 11:56

мили момичета и момчета влезте във фейсбук и погледнете,как две момиченца се въртят надясно а малкия Сашко ходи наляво и какъв „синхрон“ има между състезателите.
Нямам нищо против никое от децата – Дамла и Радост са много добри състезателки но просто тройката не струваше.
П.С. И не знам защо майката на Дамла я беше срам от изпълнението и оценката им.
Иначе ако искате може да продължите да се ругаете помежду си.

i za maq i temenuga
i za maq i temenuga
12.05.2011 11:39 11:39

i imate kasmet 4e deteto mi ne trenira no vi predoprejdavam 4e ako edin den i to trenira i vidq takiva gnusni komentari za deteto mi povqrvaite mi 4e 6tevi srina s zemqta maimuni grozni mnogo vi znae ustata no6te vi nakaram da si izedete kop4etata na klaviaturite taka4e sprete.Deteto mi e nai vajnoto ne6to v toq jivot ako go ubidi nqkoi kazvam vi 4e nqma da si namerite mqsto v toq grad.spret s obidite nad decata

Ivonika
Ivonika
12.05.2011 11:26 11:26

hhahhaa kolko basi prostite sa tiq trinorki ot volena o6te malko i stihove 6te napi6at za tova 4e nqmat mendali ahahhaaah ujas abe hodete si trnitraite decata a ne mislete drami .i stiga ve4e ste revali koi imal pari i koi nqmal emi imaite i vie pari i si pla6taite kato e takava rabotata.ili pak treniraite decata si pove4e ot 1 4as sa6to moje da ima nqkav rezultat.i ne znam kak se kazvat treniorite na violena Maq mai be6e ednata amana poslednoto sastezanie be6e basi mizernata pone dase be6e iskapala mizeriqta si li4i po treniora nali znaete prosti va6tki.

Заинтересована
Заинтересована
12.05.2011 7:04 7:04

Ще чакаме с нетърпение. Само кажи къде ще го качиш.

omega
omega
11.05.2011 22:54 22:54

Тъй като много глупости се изписаха по отношение на Виолена и това, какво точно се е случило на Боровец, Ви обещавам да кача цялото състезание в Интернет. Тогава нека всички да видят „килограмите с медали“ от къде са дошли. Специални поздрави за малкия Александър – той не е виновен, че беше принуден да се състезава сам със себе си. Благодарение на неговите върховни умения, тройката, в която взе участие също успя да заеме „полагащото“ и се место.
Очаквайте скоро да изпитате тази наслада, която изпитахме всички в залата, наслаждавайки се на тези „златни“ деца.
П.С. Дали пък някой си зададе въпроса, защо ли родителите на Мина не са сред публиката на Мегаспотрт и дали пък не това да е причината за сребърния и медал. Оставам на Вас да прецените, като изгледате състезанието.

случен минувач
случен минувач
12.05.2011 14:55 14:55

Не знам кой се изказва неподготвен, ами някой май не може да чете – говорим за това състезание.

случен минувач
случен минувач
12.05.2011 14:55 14:55

Не знам кой се изказва неподготвен, ами някой май не може да чете – говорим за това състезание.

До майката на Дамла
До майката на Дамла
12.05.2011 15:28 15:28

С пълно право се гордеете с дъщеря си, защото тя е едно много талантливо дете, но се чудя защо майката на Никол е била пък чак толкова ядосана. И въпреки,че Дамла е един прекрасен състезател наистина ли смятате,че изпълнението на тройката заслужаваше бронзов медал. Сцялото уважение към труда и таланта на дъщеря Ви.

zapoznati
zapoznati
16.05.2011 14:36 14:36

A otnosno Ilieva tq sama napravi taka che da izgubi takiva sastezateli.Nikoi ne i e vinoven na neq!Sega takiva kato vas samo mojete da gledate v kancheto na drugite i da zavijdate!Nishto drugo ne vi ostava!!!

EDNA OT MEGA
EDNA OT MEGA
16.05.2011 14:32 14:32

Koq si ti?Aide kato si tolkova kompetentna si kaji imeto de!Kakvo nqmash smelost li aaa?Zashto ne izleznesh i ne kajesh s imeto vsichko tova a mi se pedstavq „Edn aot Violena“

Анонимен
Анонимен
16.05.2011 12:05 12:05

Как според вас печелят децата? Да не би вие да им помагате да играят, и да им давате от вашите усилия и качества?

една от Виолена
една от Виолена
16.05.2011 11:17 11:17

Толкова помия в тоя форум! Типично по български!!! Отвратителни коментари, написани на всичкото отгоре неграмотно! До всички: АКО НЕ БЕШЕ ВИОЛЕНА СПОРТ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ИМА МЕГАСПОРТ!!! Защото тези с големите претенции ги създаде Виолена и Теменуга Илиева, на която трябва да целуват ръка и да й правят поклон, където я срещнат! Защото тя създаде аеробиката в Хасково, във Виолена започнаха да се състезават и се изградиха като състезатели Мартина, Калина, Минна, Тошко, Ива и още много деца, които дължат постиженията си в огромна спепен на Виолена! Познавам ги всичките от самото начало и на всичко съм пряк свидетел и ще да кажа само едно: МОЖЕ ДЕЦАТА В МЕГАСПОРТ ДА ПЕЧЕЛЯТ МЕДАЛИ, НО НЕ СА НАУЧИЛИ И НЯМА ДА НАУЧАТ ПО-ВАЖНИТЕ И СТОЙНОСТНИ НЕЩА В ТОЯ ЖИВОТ: ДА ПЕЧЕЛЯТ ДОСТОЙНО, СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ УСИЛИЯ И КАЧЕСТВА!!! Защото днес в аеробиката постигат по този нечестен начин успехите си, а утре – във всяка друга област в живота! Жалко …

nqma imee
nqma imee
15.05.2011 13:29 13:29

Mega sport sa na varha i si zaslujavat medalite ( osobeno zlatnitedee v..)

Maika
Maika
15.05.2011 11:37 11:37

Точно така!

SISCO
SISCO
15.05.2011 0:07 0:07

BRAVOOO NA MEGA SPORT,Biite za da vi uvajavat!

NAI-DOBRITE!!!
NAI-DOBRITE!!!
14.05.2011 23:17 23:17

Nqkoi da ima neshto oshe da kaje????…Emi nqma da imate!!!Tova e tolkova qsno!Zatvoriha vi pak golemite usti!!!Sega mojete samo da se sramuvate ot napisanoto ot nas!!!Kolko ste JALKI!

NAI-DOBRITE!!!
NAI-DOBRITE!!!
14.05.2011 23:14 23:14

Otnovo se vidq koi sa nai-dobrite!!!A Violenkite se varnaha ot porednoto sastezanie kato posrani ha ha ha!!!Dori milata Nushka gi pozdravqvashe za uspehite!

MIRKE33
MIRKE33
14.05.2011 22:46 22:46

MEGA SPORT S DEVET MEDALA OT MEJDUNARODNOTO SASTEZANIE – BOROVEC OPEN 2010! ISTINATA OTNOV IZLEZE NA IAVE!!! MEGA SPORT BE NAI-DOBRE PODGOTVENIAT BG OTBOR! INTERESNO E KOLKO SA MEDALITE NA VIOLENA! E, TOVA SHTE RAZBEREM OT STATIITE ZA TIAH,AKO IZOBSHTO IMA TAKIVA,A DALI IMA S KAKVO DA SE POHVALIAT! JALKO ZA STRAHOTNITE DECA NA VIOLENA I TEHNITE IZLAGANI RODITELI!!!

Г. Василев
Г. Василев
12.05.2011 21:24 21:24

Доколкото някой може да се ориентира, кои сапостовете ми ще забележи,че не съм казал лоша дума за нито едно дете от Мегаспорт. Но буди недоумение факта, че съдийските грешки са все в една посока, а все пак живеем в България. И продължавам да поддържам мнението си,че съдийските аванти само омаломажавт постиженията на иначе талантливите деца от Мегаспорт и убиват радостта от успехите им

петя
петя
12.05.2011 16:35 16:35

браво и на теб Калбие, но не обръщай толкова внимание на писаното защото тези които са за и от виолена никога няма да спрат да плюят мега спорт, да говорят каквото си искат. НИЕ СМЕ ПО -ДОБРИЯ КЛУБ

petia
petia
12.05.2011 16:31 16:31

браво на ZAPOZNAT

К.Арабаджи
К.Арабаджи
12.05.2011 16:14 16:14

Не бронзов,а сребърен медал можеха да вземат СПОРЕД МЕНЕ,но още един път Ви казвам-всичко зависи от съдиите,а те не са само 2 съдийки-гледам само плюят Мартина и Калина-това човешко ли е?Лично аз не съм чула от тях една лоша дума за децата от ;Виолена Спорт;-грехота е……..И тези неща където пишат….-не им ли тежи на съвестта на тези хора?

До К.Арабаджи
До К.Арабаджи
12.05.2011 16:06 16:06

Ако толкова Ви интересува казвам се Георги Василев и от няколко години следя с интерес събитията в хасковската аеробика и г-жо Арабаджи както аз пиша с цялото уважение към дъщеря Ви, така Ви моля да не ми говорите за отворени и т.н.
А и не ми утговорихте на въпроса.
С уважение
Г.Василев

K.АРАБАДЖИ
K.АРАБАДЖИ
12.05.2011 15:40 15:40

Вие щом сте толкоз отворен/а,защо сте анонимен/а- пишете си името и фамилията.Нека всички да си пишат имената ,а не да се крият зад исмислени имена…..

69
69
11.05.2011 19:54 19:54

В една от своите книги Джак Уелч казва, че всеки бизнес се свежда до управлението на една лавка. Но това селянина от Кърджали няма как да го знае, просто защото никога не е управлявал истински.Той и жена му само мърсят всичко до което се докосват.Близо до и

ХАСКОВЛИЯ
ХАСКОВЛИЯ
11.05.2011 18:35 18:35

Ало !Баничарката от Кърджали да мълчи! Къде се натресе бе будала!

haha
haha
11.05.2011 0:59 0:59

hahahhaa em 4etete pove4e be hora za svetovno 4uvali li ste za prednoto mejdunarodno i taka na tatak to pak 6te si proli4i i na tova sastezanieno vieviolenki pak nqma da mlaknete pone ne zlobeite a pozdravete po dobrite !!!

питащ
питащ
11.05.2011 0:05 0:05

А защо Мега спорт след международните си участия не публикува такива статии, там май палачинката се обръща, ама нали съдиите там не са българи.
Справка последния открит шампионат на Словакия:
Мега спорт злато – 1, сребро – 1, бронз – 3
Виолена злато – 2, сребро – 6, бронз – 1

Ха да са Ви честити покупките от наскоро завършилото държавно първенство !!!

Galina
Galina
10.05.2011 21:50 21:50

Сега забършете лигите , които ви потекоха от злоба и пробвайте пак.

abv
abv
10.05.2011 21:43 21:43

Само да не се върнат разбити Мега спорт! Толкова са прости, че нямам думи! Скубят ги като кокошки! Всички са на безплатен за спортистите лагер, а те кихат! Нали са свикнали за всичко да си плащат! А треньорката им Мартина върти бизнес на техен гръб и си пълни джобовете!

petia
petia
10.05.2011 21:34 21:34

браво МЕГААААА само така разбийте ги и в следващото състезание

petia
petia
10.05.2011 21:33 21:33

много сте прости всички затова нямате и медали

бронз
бронз
10.05.2011 20:04 20:04

10-то златни не са заслужени!!!!

бронз
бронз
10.05.2011 19:59 19:59

То никой от мега спорт няма да го разбере това!Децата с по-добре изиграни съчетания дори и от 7-8 останаха без или с бронзови медали!!

До Мартина
До Мартина
10.05.2011 19:22 19:22

Спорта не е колекциониране на медали.Спорта е философия,честност,отдаденост…но ти няма откъде да го знаеш и няма как да го разбереш.

Срам за спорта
Срам за спорта
10.05.2011 19:17 19:17

Поредното държавно първенство,на което треньорката на Мегаспорт Мартина,заедно с част от ръководството на БГ аеробиката ,сътвориха фарс сравним с тероризъм.Да да ,точно така-тероризъм…защото ограбихте и убихте тези деца.Действията ви по време на цялото състезание отвратиха участниците от всички останали отбори,част от съдиите и публиката.Това, което правите е всичко друго но не и спорт.Нагло и неприкрито ощетяване на всички състезатели от Виолена ,чрез връщане на оценки и занижаване на такива(нали вие си съдийствахте).Това е престъпление,потърпевшите от което са деца,и ако не ви е страх от законите на страната,имайте поне страх от законите на Бог,а той нищо няма да подмине,бъдете сигурни.

Анонимен
Анонимен
10.05.2011 17:29 17:29

mngo sa praite Mega Sport ama da vidim na Mejdynarodnoto

abv
abv
10.05.2011 16:09 16:09

Ще ги видим и на Международното тези с чалъмите от Мега спорт, там съдийският екип надявам се да е безкомпромисен! Добрите си проличаха още в Словакия!!!

abv
abv
10.05.2011 16:08 16:08

То си беше жива корупция! Имаше много по-добри деца от тези в мега спорт, но нали корупцията в нашата държава е навсякъде!!! Съгласна съм с Ваня: 1 състезател естествено е да вземе медал, а и сестра му беше в съдийския екип! Как ви се струва? Конфликт на интереси май, а!!!

Vanq
Vanq
10.05.2011 15:58 15:58

A dali bqha i3-ma v negovata vazrast mai be6e i samo toi ……ostava da ne vzeme i medal …..dobre 4e ima hora deto beha tam i znaqt za kvo stava vapros……

dora
dora
10.05.2011 15:54 15:54

P.S Minata ve4e da svikva s 2-roto mesto 4e Dareto be6e varha ….

dora
dora
10.05.2011 15:53 15:53

Zlatnoto mom4e ……e po prinsip bez golqma konkyrensiq nemoje da se sastezava6 v kategoriq s 3 ma drygi ..mi mn qsno 4e vsi4ki sa s medali…..

На едро
На едро
11.05.2011 8:17 8:17

От кога взехте да ги пазарувате на килограм? До сега беше на бройка.Явно покровителката от софия(знаете коя) е направила търговска отстъпка-цени на едро.

за слепите
за слепите
11.05.2011 8:36 8:36

Ако състезателите от Мега ,с тия съчетания представят, който и да е друг клуб от България,няма да могат да се доберат до финал.Но това е картинката на родната действителност.Докато мръсотията,подлостта и корупцията властват по спортните зали,спорта бързо и сигурно загива.Това което се случва откакто е създаден Мегаспорт не може да се случи дори в Авганистан…триумф на наглостта.И после не си задавайте въпроси защо само вас ви шамарят,защо ви пре*иват по лавките и защо ви палят колите.

За злобните,добрите и прекрасн
За злобните,добрите и прекрасн
11.05.2011 8:42 8:42

Тук не става въпрос за „завистниците“ и „злобарите“ от Виолена,АМД или Самоков, става въпрос за децата на Мегаспорт. Кой Ви дава право г-жо Маринова да отнемате радостта от победата на своите деца състезатели? Нима смятате, че те макар и малки не виждат какво става на тези състезания и как се печелят тези медали. Дали наистина им е сладка победата???
Кой Ви дава правото да деформирате чистото детско съзнание и да внушавате на 7-8 годишни деца, че за постигане на победата вякакви прийоми похвати са позволени. Задавате ли си въпроса г-жо Маринова, как едно дете гледа сега своите съученички и защо ли майка му вместо да се радва на спечеления медал ходеше да се извинява на родителите на децата от другия отбор.
Въпроси,въпроси но на кой ли му пука

S
S
11.05.2011 16:34 16:34

МНОГО СТЕ ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА ДРАГИ „ВИОЛЕНКИ“!!!

Тема за размисъл
Тема за размисъл
11.05.2011 15:44 15:44

Апропо тези медали спечелени в ранна детска възраст ще бъдат забравени само след няколко години да прашасват в някое чекмедже /знам го от личен опит/, но деформациите на детската психика и сбърканата ценностна система остават за цял живот. Не е лошо някой да се замисли върху това.

R
R
11.05.2011 15:40 15:40

Като е измислен спорт какъв го търсите там???А Мая не да я боли п….а да не й се развали тунингът.След като не сте наясно кой от какво живее не се излагайте повече,че нивото ви е паднало под нулата!

До Z
До Z
11.05.2011 15:36 15:36

Предпочитам да съм заблуден родител, чието дете честно да се бори дори и в „славно загиващ“ клуб отколкото да разчита на съдийски подаяния защото е от „елитен“ клуб, но това е въпрос на морални ценности и житейски избор. Съжалявам, но като пее великата Лили Иванова „Не всичко е пари приятелю“

до v
до v
11.05.2011 15:11 15:11

Мая я боли п… за последствията.Тя не живее от подаяния ,като вас и не е посветила ,като вас живота си на мръсотия и мизерии.И стига храчене,че се окъпахте в собствените си плюнки.И не се взимайте толкова на сериозно.В края на краищата става въпрос за един измислен спорт,в който най слабите обикновено са първи ,а най-добрите са последни…зависи кой колко е дал и кой е успял да преебе другия.

123
123
11.05.2011 15:01 15:01

Не ги обричай,защото нали знаеш само кой има право на това.То от много обричане вашите деца си останаха като подрастващи завинаги.

z
z
11.05.2011 11:25 11:25

Много жалко за подрастващите Виоленки и техните родители,които не виждат как загива славно този клуб и на какво са обречени децата им!!!Жалко за заблудените!!!

петя
петя
11.05.2011 11:07 11:07

И аз видях как играе твоето……… може да съм проста, но на чело с ВАС, и престанете да оплювате децата на МЕГА СПОРТ, затова защото са най- добрите. Това се е доказало многократно. Явно това е вашия начин да поздравите нашите деца. :)))))))) Браво на всички деца.

eee
eee
11.05.2011 10:55 10:55

Да Мая е трябвало да ви подкара всичките подред ……и без това невиждам какво толкова има да губи…….

v
v
11.05.2011 10:45 10:45

Драги Виоленки,можете само да се хапкате и дишате прахта на Мега с тези треньори които нямат елементарно възпитание и не знаят как да си избият комплексите до никъде няма да стигнете.А милата Мая може само оттук нататък да мечтай за аеробика след последната и поредна нейна простотия….горката изобщо не може да си представи последствията за това!!!

P....
P....
11.05.2011 10:13 10:13

Imam vapros.Za6to kogato vaprosnite detsa bqha vav Violena bqha pak nomer 1,a sega se zllobee i se izliva tolkova pomiq sre6tu tqh?Tova ne e normalno.ZA6TO???

abv
abv
11.05.2011 9:19 9:19

Учиди много факта че Симона Благоева е станала първа при 9-11 годишните ……дъщеря на известен самоковски бизнесмен може би и роднина на „покровителката“от София ……а познайте сега а как играеше………………нямам думи и така от Самоков идва на тренировки при Мартината и съответно я взема в нейния клуб и накрая хоп -първа защо ли ??може би е имала предчувствие че ще спечели ………или самоковския бизнесмен е бутнал на всички по малко в кеш……..Ако я видите как играе само …….оставям всичко дотук на съвестта на съдиите …….

Ето какво представлява Мегаспо
Ето какво представлява Мегаспо
11.05.2011 9:02 9:02

Взимам си вестник Новинар и с учудване виждам на първа страница истипосана Минна Ангелова с една купа в ръка и отдолу пише“Минна два пъти първа“ !? Чакай сега,доколкото си спомням тя беше втора,естествено не без помощта на някои други фактори. Та стана ми много смешно и се сетих ,че това си е запазена марка на Мегата-лъжи ,кал,пумия. Пък може и да сте я наредили след състезанието първа…знам ли?

доволен
доволен
11.05.2011 9:00 9:00

Мисля, че написаното от Петя обяснява всичко.
Браво моето момиче,какъв полет на мисълта, каква дълбочина на анализа „много сте прости всички затова нямате и медали“.
Гордея се, че съм съгражданин на такива титани на мисълта. Поклон.

abv
abv
11.05.2011 8:45 8:45

Поредното държавно първенство,на което
треньорката на Мегаспорт Мартина,заедно с
част от ръководството на БГ аеробиката
,сътвориха фарс сравним с тероризъм.Да да
,точно така-тероризъм…защото ограбихте и
убихте тези деца.Действията ви по време на
цялото състезание отвратиха участниците от
всички останали отбори,част от съдиите и
публиката.Това, което правите е всичко
друго но не и спорт.Нагло и неприкрито
ощетяване на всички състезатели от Виолена
,чрез връщане на оценки и занижаване на
такива(нали вие си съдийствахте).Това е
престъпление,потърпевшите от което са
деца,и ако не ви е страх от законите на
страната,имайте поне страх от законите на
Бог,а той нищо няма да подмине,бъдете
сигурни.

abv
abv
11.05.2011 8:45 8:45

Petia -prosta si ti …..deteto ti vidqhme kak igrae ….aide zamal4i si……..

ммм
ммм
10.05.2011 11:29 11:29

браво!

Back to top button