Хасково

Хасковлии представят България на световното по бодипейнтинг

Моделите на Жанета Милева - Димка и Соня

Жанета със своите модели Димка и Соня

Хасковската гримьорка Жанета Милева и художникът Живко Стоянов ще участват на Световния шампионат по бодипейнтинг, който ще се проведе от 27 юни до 3 юли в Австрия.

Шампионатът се провежда от 1998 година и е най-голямото арт събитие, наблюдавано от десетки хиляди посетители от цял свят. В него участват представители от 40 страни.

Хасковският тандем ще се представи в категорията „Бодипейнтинг с четка и гъба“. Жанета Милева и Живко Стоянов ще имат 6 часа на разположение, за да изрисуват модела си. В другата категория „Фейс арт“ хасковската гримьорка ще се явява сама. 

„В момента с Живко Стоянов избистряме концепцията си. Подготовката ще ни отнеме около месец ако тренираме всеки ден„, каза Жанета Милева. Тя се надява да бъдат измежду 35-те участници, които ще се класират на финала.

Засега двамата хасковлии са единствените представители от България, които са заявили участие на световния форум.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.05.2011 12:30 12:30

Успех на екипа!

Back to top button