Регион

Докараха Данаил в Симеоновград, още не знаел за жертвите

Дядото на Данаил, снимка Георги ДаскаловКъсно тази вечер шофьорът, причинил жестоката катастрофа в Симеоновград – Данаил Георгиев е бил докаран в дома на баба си и дядо си в града, съобщиха за Haskovo.info съседи на семейството.

Данаил е неадекватен и все още не знае какъв е резултатът от инцидента. Това заявиха по-рано днес пред Haskovo.info близките на 23-годишния шофьор.

След като вчера бе изписан от болницата, днес роднините на Данаил го скриха. Чичото на момчето – Добромир разказа, че тепърва предстои доста работа с психолози, а лекарите са забранили да му се казва за шестте жертви поне 2 месеца.

В същото време близките на шестте жертви се готвят да внесат колективен иск и настояват за доживотна присъда.

Вижте още във видео репортажа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
!!!!!
!!!!!
11.05.2011 10:48 10:48

Какво значи 2 месеца. Кой ще го чака него 2 месеца? Той не изчака децата да минат за 2 секунди, те него ще го чакат 2 месеца!!!!!!!!

В панделата!!!!!!!

Крас
Крас
11.05.2011 17:42 17:42

Родителите на загиналите невинни дечица да се задействат,защото това де*илче може и зад граница да го покрият.А възмездие за жестокото убийство трябва да има.
Да заведат дела по всички възможни параграфи и закони и да не се доверят на местните оадвокати в областта,защото всички са един дол дренки.Да потърсят някой супер силен от София.

Back to top button