Хасково

Четирима в ареста за половин грам трева

Марихуана, илюстрацияТрима 19-годишни свиленградчани и 26-годишен мъж от същия град са задържани за съхранение на дрога.

Снощи около 22 часа автопатрул на група Пътна полиция е спрял за проверка на главния път лек автомобил Форд Фиеста с четиримата младежи.

На пода пред предната дясна седалка е намерен хартиен свитък със зелена листна маса с тегло 0,6 гр. Тестване с полеви наркотест е установило, че вида на наркотика е канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.05.2011 12:04 12:04

БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА,НЕВЕРОЯТНО ГОЛЯМО ПОСТИЖЕНИЕ,НАПРАВО СИ ЗВУЧИ,КАТО ПОЛОВИН КИЛОГРАМ.КОЛКО ЛИ СТРУВА НА БЮДЖЕТА ГОЛЯМАТА ОПЕРАЦИЯ ПО ЗАЛАВЯНЕТО???И ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ ИЗКАРА ОТ ТОЯ ПОЛОВИН ГРАМ ПРАХ ЗА ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ???

ОТ НЯКОГАШНИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ МОЖЕХА ДА СЕ ПРЕКВАЛИФИЦИРАТ НА ЧОБАНИ,А ОТ СЕГАШНИТЕ ПОЛИЦАИ НИЩО НЕ СТАВА.ПО КРИТЕРИИ-НАШ ЧОВЕК ЗА ПОЛИЦАЙ ТОВА Е И РЕЗУЛТАТА.ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ СА И БАНДИТИ С УНИФОРМА.ХВАНАЛИ ЕДИН ОТ КЛИЕНТИТЕ СИ И С ТОЯ ПОЛОВИН ГРАМ СТАНАХА СУПЕР-ЧЕНГЕТА.ЩО НЕ СЕ НАМЕРЯТ ХОРА ОТ ВЪТРЕШНИЯ ОТДЕЛ ВАС ДА ВИ ПРЕТАРАШЯТ,ЧЕ ТОГАВА ДА ВИДИМ КАКВИ ОБЯСНЕНИЯ ЩЕ ИМАТЕ!?!?!?!?И ЗАЩО НА ПОДА,А НЕ В ДЖОБА НА НЯКОЙ?????????????

Back to top button