Хасково

Отборът на „Дървото“ – трети на „Горски многобой“

СъстезаниетоИлия Стефанов от ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ – Хасково се класира на първо място в индивидуалната надпревара по „Залесяване“ в рамките на националното състезание „Горски многобой“. Домакин на тридневната проява бе Банско. Състезанието се проведе за четвърта поредна година, като в него участваха 10 отбора, два от които сръбски.

Още един възпитаник на хасковската професионална гимназия си тръгна с приз от планинския град. Ангел Узунов от 12 „г“ клас стана втори в направление „Работа с бензино-моторни триони“.

При силна конкуренция и лоши метеорологични условия отбора на ПГДС зае трето място в крайното класиране. Догодина учебното заведение ще бъде домакин на традиционното състезание, съобщиха за Haskovo.info от ръководството на гимназията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.11.2011 19:43 19:43

СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ДЪРВОТО БЕ БАССИ…. УЧИЛИЩЕТО НИ СИ ИМА ИМЕ: ПГДС !!!!!!! ЩОМ СТЕ РЕШИЛИ ДА ПИШЕТЕ ДЪРВОТО ТОГАЗ НЕКА ФСГ ДА Е ИКОНОМА И ПГТ ДА Е ТОХА И Т.Н. !

Back to top button